معرفی کامپوزیت و کاربرد آن در تابلوسازی | قیمت انواع ورق کامپوزیت 1402
کامپوزیت و کاربرد آن در تابلوسازی :
در این مقاله سعی داریم مطالبی در خصوص کامپوزیت و کاربرد آن در تابلوسازی را برای شما توضیح دهیم :
امروزه تبلیغات در شناسایی محصولات یا ارائه بهتر خدمات حرف اول را می زند و برای رونق کسب و کار و فروش بهتر محصولات شرکت ها برای پیشروی از رقبای خود نیاز مبرم به استفاده از شگردهای تبلیغاتی دارند .
بازاریابی و تبلیغات علاوه بر شناسایی بازار و نیاز مصرف کننده مستلزم استفاده از ابزارهای تبلیغاتی می باشد که به دو صورت سنتی و مدرن انجام می شود .
تبلیغات مدرن شامل اینترنت ، شبکه های اجتماعی ، بنرهای متحرک موجود در سایت ها و تبلیغات سنتی مثل چاپ بنر ، تراکت و تابلو تبلیغاتی که خود به روشها و شاخه های مختلفی شامل تابلو چلنیوم ، کامپوزیت ، بیلبورد ، تابلو روان ، تابلو برجسته ، تابلو استیل ، تابلو مغازه و دیگر موارد قابل پیاده سازی است .
تابلو تبلیغاتی با ورق کامپوزیت :
یکی از راه های تبلیغ و شناخت کسب و کار و به عبارتی دیگر لازمه شروع فعالیت مغازه با فروشگاه ، انتخاب تابلو سر درب می باشد که به عنوان یک المان کسب و کار شما را به معرض دید همگان قرار می دهد .
از متریال های مختلفی می توانید برای تابلو مغازه استفاده نمایید ولی اگر بدنبال یک تابلو خاص و با دوام و ماندگاری بالا هستید پیشنهاد اول ما ، استفاده از ورق آلومینیوم کامپوزیت می باشد که دارای مزایا و ویژگی های خاص خود را دارد . در ادامه به ویژگی های ورق کامپوزیت اشاره شده است .
ویژگی های ورق کامپوزیت :
- مقاوم در برابر شرایط جوی
- به دلیل وجود ماده پلی اتیلن فشرده ، بهترین نوع عایق حرارتی
- ضد زنگ
- عدم تغییر رنگ
- زیبایی و درخشندگی نمای ساختمان
- دارای دوام و کاربرد طولانی مدت
- نصب سریع و راحت
- سبک
- پاکسازی خودکار
- قابل رنگ آمیزی
- ضد حریق
- پیاده سازی در رنگهای مورد نظر و دلخواه مشتریان
- بستری مناسب برای نصب انواع حروف تبلیغاتی
ورق کامپوزیت چیست ؟
ورق کامپوزیت برای اولین با توسط شرکت Alusingen و همکاری شرکت BASF در سال 1969 پا به عرصه نهاد و امرزه در صنعت تابلوسازی از پانل های کامپوزیت در نمای ساختمان ها بهره می برند .
پانل های کامپوزیت از آلومینیوم و پلی اتیلن و با ترکیبی از سه تکنولوژی متفاوت که شامل اکستروژن ، ورقه ورقه شدن با نوارهای چسبنده از پیش ساخته شده و ضخامتی حدود 4 میلی متر دارد .
ورق های کامپوزیت به دلیل اینکه از دو لایه ورق آلومینیومی در پوسته های بیرونی و یک لایه پلی اتیلن و یا مواد نسوز کانی در وسط تشکیل شده است برای پوشش نمای بیرونی و دکوراسیون داخلی ساختمان ها و همچنین پارتیشن بندی و سقف کاذب کاربرد دارد .
این ورق ها به دلیل مواد تشکیل دهنده مقاومت بالایی در مقابل تغییرات جوی و اشعه خورشید دارند و نوعی عایق حرارتی محسوب می شوند ، زیرا با داشتن سطح صاف و براق از جنس آلومینیوم میزان نوری که از خورشید دریافت می کند بسیار ناچیز است و همین باعث می شود که از اتلاف انرژی جلوگیری کند .
این ورق با استفاده از ادغام آلومینیوم و پلاستیک بدست می آید و دارای یک لایه مرکزی است که از ماده نسوز پلی اتیلن به عنوان هسته مرکزی پانل که شامل دو رنگ سیاه و سفید است تشکیل شده است که علاوه بر صنعت ساختمان می توان از این ماده در صنایع مختلف دیگر همچون پتروشیمی و حمل و نقل بهره جست .
بیشترین کاربرد این ورق های آلومینیومی در نوسازی نمای ساختمانهای قدیمی ، دکوراسیون و نمای داخلی ساختمان ها و پارتیشن بندی و نماهای بصری است .
سوالات متداول در خصوص کامپوزیت و کاربرد آن در تابلوسازی
ضخامت کل همه ورق های کامپوزیت 4 میلیمتر می باشد ولی به توجه به ارتفاع و طول تابلو باید ضخامت مناسب را انتخاب نمایید .
بهترین روش اجرا ورق کامپوزیت برای تابلو ، روش فیکس می باشد که هیچگونه درزی در اجرا ایجاد نمی شود .
بحث گارانتی و ضمانت نامه ورق کامپوزیت بستگی به نوع و برند ورق کامپوزیت دارد ولی به طور کلی از 5 سال تا 20 سال گارانتی می شوند .
Comment (1)
[…] یکی از صنایع استفاده کننده از ورق آلومینیوم کامپوزیت صنعت تابلو سازی می […]