انتخاب شرکت طراحی نما ، 4 ویژگی شرکت طراحی نما
راه های انتخاب یک شرکت طراحی نما
فرقی نمیکنه که شغل شما ساختمان سازی باشه یا برای یکبار و فقط ملک خود را ساخته باشید. اگر به نوعی درگیر پروسه ساخت بوده باشید بحث طراحی نما برای شما آشنا است. شاید تا به حال با طراحان مختلفی کار کرده باشید. در این مقاله در مورد راه های انتخاب شرکت طراحی نما با شما صحبت می کند و امیدواریم که این بحث برای شما مفید باشد.
آشنایی به ضوابط شهرداری در طراحی نما :
حتماً شما نیز با افرادی که شغل طراحی را برای خود برگزیده اند برخورد داشته اید. ذوق و سلیقه در طراحی نما مخصوصاً در تهران کافی نیست و یکی از آیتم های موثر بر انتخاب شرکتی که کار طراحی نما را انجام می دهد همین آشنایی با ضوابط شهرداری است.
حتماً از مجموعه هایی کمک بگیرید که به ضوابط آشنایی و تسلط کافی داشته باشند. معمولاً طراحی نما ساختمان بدون تایید در شهرداری به درد شما نمیخورد. زمانی طراحی نما برای ساختمان شما مفید و سودمند است که علاوه بر در نظر گرفتن سلیقه شما در شهرداری منطقه نیز تایید شود. سیتاک تمام نقشه های نما را همراه با تایید در شهرداری تهران طراحی می کند.
نمونه کار قوی در طراحی نما :
چند سال پیش با دوستی برخورد کردم که تازه از دانشگاه فارق التحصیل شده بود و برای گرفتن اولین پروژه در طراحی نما تلاش می کرد. اغلب افراد در هر جایگاهی که باشند دوست دارند با افرادی کار کنند که دارای تجربه باشند و خیالشان از کاری که به آنها می سپارند راحت باشد. تجربه کاری خیلی مهم است.
زیرا طراحی نما یک بحث کاملاً تخصصی و فنی است ضمن اینکه گونه ای از هنر نیز به حساب می آید. داشتن نمونه کار قوی در طراحی نما یکی از آیتم های اصلی برای انتخاب شماست. شاید در نمونه کارهای شرکت مورد نظر طرحی باشد که نزدیک به سلیقه شماست. بنابراین حتماً از شرکت های طراحی نما نمونه کار را درخواست کنید. البته شرکت های طراح خودشان نمونه های موفق در طرح هایشان را به شما نشان می دهند.
تجربه در اجرای نما :
یکی دیگر از خصوصیاتی که یک شرکت طراحی نما باید داشته باشد این است که علاوه بر طراحی فوق العاده و آَشنایی کامل به ضوابط شهرداری تجربه ای هم در اجرا داشته باشد.
همانطور که می دانید بحث طراحی نما یک چیز است و بحث اجرایی بودن آن طرح چیز دیگری است. فرض کنید شما بهترین طراحی نما را انجام داده اید و حالا در مرحله اجرای طرح هستید. اگر آن طرح اجرایی نباشد یا نماکار شما نتواند ریزه کاری های طراحی نما را انجام دهد تمام زحمات شما به هدر می رود. بنابراین حتماً از طراح خود بخواهید تا طرحی برای شما آماده کند که کاملاً اجرایی باشد و بدون هزینه های بالا بتوان آنرا اجرا کرد.
آشنایی با متریال :
یکی از مهمترین فاکتور های انتخاب آشنایی کافی با متریال نما است. حتماً یک شرکت که ایده آل شما در طراحی نما باشد باید با انواع متریال در طراحی نما کلاسیک، طراحی نما مدرن، طراحی نما ترکیبی و تلفیقی آشنا باشد. رفتار متریال های گوناگون مانند ورق کامپوزیت ، سنگ و شیشه و چوب و آجر را بشناسد. شخصیت هر متریال متفاوت است و حسی که منتقل می کند قطعاً متفاوت خواهد بود. شما دقت کنید که شرکت طراحی نما که نظر شما را جلب کرده دلیل مشخصی برای انتخاب متریال ها در طراحی نماهای گذشته داشته باشد.
هزینه طراحی نما :
در هر جای ایران که زندگی می کنید مهم نیست. مهم اینست که شما یک ایرانی هستید و همیشه بحث قیمت ها و هزینه ها برای شما مهم است. قیمت یک فاکتور بسیار مهم است.
همیشه قیمت های بالا نشانه کار مرغوب و با کیفیت نیست. بر عکس این موضوع هم صادق است. هیچ گاه قیمت های پایین نیز دلیلی بر ضعف کار نیست. همانطور که اشاره شد نمونه کار بسیار مهم است. شرکتی که نمونه کارهای قوی داشته باشد می بایست با هزینه های منطقی و معقول کار کند. نه اینکه صرف کارهای خوب قیمت های فضایی برای خدمات خود در نظر بگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید