مراحل طراحی،اجرا و نصب ورق کامپوزیت
مراحل طراحی،اجرا و نصب ورق کامپوزیت:
جهت اجرا ورق کامپوزیت در نمای کامپوزیت شامل مراحل می باشد .
- طراحی اولیه پروژه(سه بعدی-۳D) با پیشنهاد کارفرما و نظر آرشیتکت با توجه به وضعیت ظاهری موجود انجام می شودو با توجه به قابلیتهای ورق کامپوزیت و شیشه.
- وضعیت موجود ساختمان با استفاده از دوربین های پیشرفته برداشت می شودو اطلاعات آن به صورت فایل سه بعدی ترسیم و در اختیار آتلیه طراحی قرار می گیردبدین صورت وضعیت واقعی موجود ساختمان براساس مختصات تهیه و کلیه المانهای موجود شناسه گذاری می گردد.
- آتلیه طراحی با اطلاعات موجود بهترین راه حل را جهت پوشیدن ناترازی و ناگونیایی سازه و همچنین مدولاسیون مناسب جهت نما را تهیه و به کارفرما به صورت نقشه های شاپ دراوینگ ارائه می دهد.پایان این مرحله از کار زمانی است که بهره وری کامل و رضایت کارفرما جلب گردد.
- در نهایت تیم طراحی با توجه به نقشه های مورد تایید کارفرما اقدام به تهیه نقشه های اجرایی جهت آغاز به کار عملیات نصب ورق کامپوزیت می کنند .این نقشه ها شامل نقشه های اجرای زیر سازی ورق کامپوزیت،فریم لس،کرتین وال،ساندویچ پنل دکوراتیو،لوور آلومینیومی،شیدر ،نمای چوب ترمو و … و همچنین نقشه های تولید و نصب ورق کامپوزیت ،فریم لس و …می باشد.
- آغاز عملیات اجرایی غالبا با پیاده سازی و اجرای کمر بند های نگه دارنده زیر سازی نما آغاز می شودو سپس توسط نصب پروفیل های آهنی و آلومینومی ادامه می یابد.
- ورق های کامپوزیت به صورت نیمه جعبه روی نما نصب می شوند.برای تهیه این ورق ها عملیات برش کاری از شیت خام، شیار زنی، خم کاری و مونتاژ انجام می پذیردامروزه با استفاده از تکنولوژی جدید برش و شیار ورق ها ی کامپوزیت توسط دستگاه های CNC صورت می پذیرد
که باعث بالا رفتن دقت و سرعت در تولید ورق کامپوزیت می شود .
- بعد از تولید و مونتاژ ورق های کامپوزیت , ورق کامپوزیت در جای خود با توجه به نوع سیستم اتصال نصب می گردد.
- آب بند کردن نمای کامپوزیت بعد از اتمام اجرا نمای کامپوزیت که در مقاله زیر توضیح داده شد .
«این مقاله را نیز مطالعه نمایید : آب بندی نمای کامپوزیت»
دیدگاهتان را بنویسید