کاربرد سقف کامپوزیتی
انواع مخلتف سقف با استفاده از ورق کامپوزیت
همانطور که قبلاً دیده اید ، برخی از سازه ها و بناها اشکال عجیبی برای سقف خود دارند ، با ما همراه باشید تا در مورد کاربرد سقف کامپوزیتی اطلاعاتی را دریافت نمایید .
ابتدا باید عنوان کنیم که سقف کامپوزیتی با ورق کامپوزیت برای استفاده در سقف با یکدیگر کاملا متفاوت می باشد .
سقف کامپوزیتی سازهای است که از ترکیب پروفیل فولادی با بتن مسلح ساخته میشود. در همین راستا به سقف کامپوزیت، اصطلاحاً سقف مرکب یا سقف مختلط نیز میگویند. سقفهای کامپوزیت، برای اجرا بر روی اسکلتهای فلزی بسیار مناسب هستند.
اما ورق کامپوزیت برای سقف ، با استفاده از ورق آلومینیوم کامپوزیت اجرا می شود .
در اینجا ممکن است سوالی پیش آید که مهندسان و معماران چگونه متریالی را برای سقف متناسب با طراحی انتخاب می کنند؟ پاسخ ساده است.
بیشتر مهندسان و معماران به دلیل انعطاف پذیری بالا ورق کامپوزیت برای سقف از ورق آلومینیوم کامپوزیت استفاده می کنند.
به عبارت دیگر ، آنها به دلیل انعطاف پذیری ، پانل های کامپوزیتی روی سقف اشکال خاص و جذاب خود را اعمال و اجرا می کنند.
و همچنین تنوع رنگ بسیار خوب دارد که می توانند از رنگ های ترکیبی مختلفی استفاده نمایند .
از ورق های کامپوزیت می توان در سقف مکان های مختلفی استفاده نمود مانند سقف ایستگاه های مترو ، سقف ایستگاه های اتوبوس ، سقف مجتمع های تجاری ، سقف جایگاه های سوخت و …
سقف جایگاه سوخت :
به طور معمول برای سقف پمپ بنزین از سقف کاذب دامپا یا از ورق آلومینیوم کامپوزیت استفاده می نمایند . هر کدام از آنها مزایا خاص خود را دارند .
معمولا سقف جایگاه های سوخت از ارتفاع بسیار بلندی برخوردار می باشد ، همچنین به واسطه محیط بازی که دارند باد به صورت گسترده و شدید در آن محسوس می باشد . همچنین به واسطه باز بودن فضا همواره این سقف در معرض سرما و گرمای شدید می باشد .
سایر کاربردهای ورق های کامپوزیت چیست؟
از ورق های آلومینیوم کامپوزیت تنها در سقف کاربرد ندارد ، همانطور که در مقالات اخیر نیز بیان شده است از آن ها می توان در قسمت های دیگر ساختمان نیز استفاده نمایید .
به عنوان مثال ، در دکوراسیون داخلی ، فضای داخلی اتاق ، پارتیشن دیواری و سقف کاذب از دیگر کاربردهای مواد کامپوزیت آلومینیوم برای مصارف داخلی است. با این حال ، برای استفاده های خارجی ، مانند نما و تابلو بیشتر رایج است.
به دلیل ویژگی های ساختاری و سبک بودن ، پنل های کامپوزیت راه خود را به صنایع دیگر نیز باز کرده اند.
به عنوان مثال ، صنعت حمل و نقل اخیراً از ورق آلومینیوم کامپوزیت برای قطارها ، ایستگاه های مترو و اتوبوس استفاده کرده است.
علاوه بر این ، صنعت هواپیما اخیراً از پانل های کامپوزیتی نیز استفاده کرده است.
نتیجه گیری در مورد سقف با ورق کامپوزیت آلومینیوم :
پانل های کامپوزیت آلومینیوم مطمئناً برای پروژه های ساختمانی مفید و سودمند بوده اند. با این حال برای ساخت و ساز ، مفید بودن کافی نیست. متریال ها باید ویژگی ها و کیفیت های منحصر به فردی داشته باشد تا ارزش آنها ثابت شود.
ویژگی هایی مانند سبک بودن ، انعطاف پذیری ، بادوام بودن و داشتن تنوع در انتخاب رنگ از مشخصات اساسی ورق های کامپوزیتی است.
علاوه بر این ، اگر تصمیم خود را برای خرید پانل آلومینیوم کامپوزیت جهت اجرا در سقف قسمت های مختلف ساختمان نهایی کرده اید ، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا بهترین مشاوره و راهنمایی خرید را داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید