جدیدترین متریالهای مدرن ، آشنایی با بروز ترین متریال های نمای مدرن ساختمان
معرفی جدیدترین متریال مدرن نمای ساختمان:
در این مقاله میخواهیم به معرفی تعدادی از جدیدترین متریالهای مدرن نمای ساختمان که به تازگی در بسیاری از کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار می گیرد بپردازیم.
همانطور که میدانیم نمای ساختمان در انتهای کار یکی از مهمترین و در واقع نمود اصلی هر بنایی می باشد و به همین دلیل انتخاب نوع متریال، رنگ، ابعاد و… و از همه مهمتر نوع اجرای نما یکی از حساس ترین بخش های ساخت یک بنا به شمار می رود و از همین رو باید نهایت دقت و سلیقه در این موارد به کار رود. از طرفی دیگر با توجه به اینکه متریال های نما روز به روز در حال افزایش هستند انتخاب اینکه چه نوع متریالی برای نما مناسب است کار اجرای نما را سخت تر می کند.
در ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که نوع کاربری ساختمان نقش بسار مهمی در انتخاب نوع متریال دارد به عنوان مثال برای نمای ساختمان های اداری متریال خشک و مدرن مثل: نمای کامپوزیت ، نمای سرامیک، نمای کرتین وال، نمای فریم لس، نمای بتن اکسپوز، نمای لوور، نمای ترموود و… بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. اما در ساختمان های مسکونی در بیشتر موارد نمای سنگ، سیمان، آجر و… مورد استفاده قرار می گیرد.
اما از آنجاییکه ما همیشه به دنبال ایجاد حس تازگی و تنوع هستیم باید بتوانیم متریال جدید در حوزه نمای ساختمان را شناسایی و آن را به بازار نمای ساختمان وارد کنیم. در زیر به چند نمونه از متریال مدرن نمای ساختمان اشاره می کنیم:
پنل های Metal Tech
پنل های Metal Tech سیستمی از پانل های پیش ساخته flatlock است که با کلیپس و بست بر روی نما نصب می شوند. این سیستم به منظور سرعت بخشیدن به زمان تحویل و صرفه جویی در هزینه و زمان در پروژه های استاندارد که به پنل های فلاتلاک احتیاج دارند، طراحی شده است.
مزایای پنل های Metal tech :
- سرعت بالا در اجرا
- عدم محدودیت در ابعاد
- قابل استفاده در نمای داخلی و خارجی
- مقاوم در برابر آب و باد
- طبیعی، ماندگار و قابل بازیافت
- عمر بالای ۱۲۰ سال و عدم نیاز به تعویض
مواد تشکیل دهنده:
- روی
- آلومینیوم
- فولاد
پنل های ۳ بعدی چوبی :
پنل های ۳ بعدی متریال مدرنی است که از پردازش چوب و ترکیب طراحی سنتی و معاصر به وجود آمده است. از این متریال می توان به وفور در نمای داخلی و به عنوان روکش در نمای بیرون استفاده کرد.
مزایا پنل های ۳ بعدی :
- ۳ بعدی بودن و زیبایی
- فرآیند ترمو کردن چوب و عدم استفاده از رزین
- ۱۰۰ درصد طبیعی
- ضد آب بودن
- عایق حرارتی
- قابل استفاده در اقلیم های مختلف
مواد تشکیل دهنده :
- چوب
پنل های فایبر سمنت:
در این متریال مواد معدنی فایبر سمنت با یک سطح لایه ماسه ترکیب می شود، فرآیند اضافه شدن ماسه بر روی فایبر سمنت به وسیله رنده های درشت انجام می شود و به همین دلیل در انتهای کار ظاهری طبیعی و زیبا به چشم می خورد.
مزایای پنل های فایبر سمنت:
- روکش ضد گرافیتی
- مقاومت در برابر آب و باد
- ضد لک
- تدوام رنگ
پنل های دینامیک :
مزایای پنل های دینامیک:
- ظاهر پویا
- وزن کم
- تنوع بسیار در رنگ و ابعاد
- مناسب جهت بازسازی نما
- امکان ارائه طرح های خلاقانه
آجر پشمی (Wool Bricks)
آجر پشمی حاصل ترکیب پشم و خاک رس در فرایند تولید آجر است. آجر پشمی را باید جزو متریال های جدید ساختمانی دانست که مقدار کربن آن صفر است. برخلاف آجرهای معمولی هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی شود و فرایند تولید کاملا ایمن است. آجر پشمی مرغوب ترکیبی از پلیمرهای طبیعی، خاک رس و پشم است و مقاومت خارق العاده ای دارند.
Comments (2)
[…] بیشتر بدانید : جدیدترین متریالهای مدرن […]
[…] مطالب پیشنهادی: جدیدترین متریالهای مدرن […]