کنترل کیفیت بر روی ورق کامپوزیت
در این مقاله در خصوص کنترل کیفیت بر روی ورق کامپوزیت مطالب را عنوان کنیم .
امروزه کیفیت در تمام صنایع حرف اول را می زند. روش های کنترل کیفیت ورق کامپوزیت ازجمله کنترل کیفیت ورق آلومینیوم کامپوزیت با رنگبندی های متفاوت از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مقاله به بررسی معنای کنترل کیفیت و سپس روش های کنترل کیفیت ورق کامپوزیت می پردازیم. برای اینکه به بررسی روش های کنترل کیفیت ورق کامپوزیت بپردازیم اول باید مختصری راجع به خود مفهوم کنترل کیفیت صحبت کنیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
کاربرد ورق کامپوزیت پرمیوم باند و پارامترهای کنترل کیفیت
در شرکت پرمیوم باند ورق های کامپوزیت در انواع مختلف طرح و رنگ برای کاربردهای مختلف و متنوعی تولید می گردند و قیمت ورق کامپوزیت بسته به ضخامت و نوع آن متفاوت می باشد. بخشی از کاربردهای نهایی این محصولات به شرح زیر می باشند.
- نمای بیرونی ساختمان
- نمای جایگاه سوخت
- نمای داخلی ساختمان
- بازسازی نمای قدیمی
- سطح زیر کار نوشته تابلوی فروشگاه ها
- طراحی و اجرای با سرعت غرفه های نمایشگاهی
تست و کنترل کیفیت بر روی ورق کامپوزیت
همان طور که در مراحل قبلی نیز به آن اشاره شد یکی از انواع نمای ساختمان که استقبال زیادی نیز از آن شده است نمای کامپوزیت می باشد. نمای کامپوزیت دارای مزایای بسیاری می باشد و برای استفاده در نمای ساختمان بسیار مناسب می باشد.
برای کنترل کیفیت بر روی ورق کامپوزیت باید تست QC انجام شود که دارای مراحلی می باشد. در این تست عملیاتی برای ورقه های کامپوزیت انجام می شود که به این ترتیب کیفیت ورقه های کامپوزیت مورد ازمایش و بررسی قرار می گیرد. تست کنترل کیفیت در چندین مرحله انجام می شود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
مراحل QC برای ورق کامپوزیت
به شکل کلی تست کنترل کیفیت برای در سه مرحله انجام می شود
- کنترل کیفیت ورقه های کامپوزیت قبل از تولید
- کنترل کیفیت ورقه های کامپوزیت در حین تولید
- کنترل کیفیت ورقه های کامپوزیت بعد از تولید
برای این که بتوانیم ورقه های کامپوزیت را با کیفیت بالایی داشته باشیم باید مواردی را در مراحل کنترل کیفیت رعایت شود تا بتوان ورقه های کامپوزیتی را در بهترین کیفیت تولید نمود. برای انجام این مراحل باید از جدید ترین انواع تجهیزات و دستگاه ها استفاده نمود تا کم ترین خطا را داشته باشند. همچنین افرادی که در زمینه تولید انواع ورق های کامپوزیت مثل تولید ورق کامپوزیت به منظور نمای کامپوزیت باید تخصص لازم را در زمینه کنترل کیفیت داشته باشد تا بتوانند بهترین انواع کامپوزیت را به بازار عرضه نمایند.
آزمایشات لازم برای ورق های کامپوزیت
اگر بخواهید از نمای کامپوزیت استفاده نمایید باید نوع آب و هوا و شرایط جوی را در نظر بگیرید. بنابراین تست هایی که بر روی ورق کامپوزیت انجام می شود باید به گونه ای باشد که عکس العمل نمای کامپوزیت را در برابر انواع شرایط جوی بررسی نماید. بنابراین برای ورق کامپوزیت تستی انجام می شود که در شرایط گرما و سرما بتوان رفتار ورق کامپوزیت را بررسی نمود همچنین رفتار ورق کامپوزیت در برابر تغییرات جوی نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
برای انجام تست سرما برای ورق کامپوزیت تا -20 درجه سانتی گراد ورق کامپوزیت مورد بررسی قرار می گیرد و برای گرما نیز تا دمای 60 درجه سانتی گراد ورق کامپوزیت مورد بررسی قرار می گیرد. هدف از انجام انواع تست ها برای ورق کامپوزیت این است که ورق کامپوزیت بتوانند در شرایط مختلف آب و هوایی استقامت قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارند و خراب نشوند.
انواع تست های ورق کامپوزیت
- تست برای تشخیص شاخص جریان مذاب یا همان MFI
- تست برای تشخیص رنگ
- میزان ضخامت پوشش
- اندازه حرارت و رطوبت
- میزان ضربه پذیری
- توانایی در خم شدگی
- میزان مقاومت در برابر شرایط اسیدی و قلیایی
- مقاومت ورق کامپوزیت در برابر نمک
- تست برای خراش پذیری و سایش پذیری ورق کامپوزیت
بنابراین برای استفاده از ورق کامپوزیت در نمای کامپوزیت باید مراحل تست به درستی و دقت انجام شود. تمام مراحل انجام این تست ها طبق شرایطی استاندارد انجام می شود.
دیدگاهتان را بنویسید