پانل های آلومینیوم کامپوزیت چیست؟ کاربردها و ویژگی های آن
آشنایی با پانل های آلومینیوم کامپوزیت
احتمالاً هر روز ورق های کامپوزیت اجرا شده در نماهای ساختمان را می بینید اما شاید برایتان متریال اجرا شده مبهم باید و نمی دانید که چیست. اگر می خواهید بدانید که پانل های آلومینیوم کامپوزیت چیست؟ این مقاله را مطالعه نمایید.
ترکیبات پانل آلومینیوم کامپوزیت چیست؟
همانطور که گفته شد، دو ماده اصلی در ترکیب اولیه پانل کامپوزیت ، شامل موارد زیر هستند:
برخی کاربردهای مهم پانل آلومینیوم کامپوزیت
- نمای داخلی ساختمان
شامل: سقف کاذب، دیوارپوش، پارتیشنبندی، ساخت کابینت، ساخت کمد، فلاورباکس، پوشش ستون
- نمای بیرونی ساختمان
ساخت حصار محوطه، سازههای پیش ساخته نما، پارکینگ، دربهای ورودی ساختمان، بالکن و نرده، حیاط خلوت، طراحی ناودان
- تابلو های شهری
تابلوهای تبلیغاتی، تابلوهای راهنمایی و رانندگی
تمامی موارد ذکر شده با استفاده از پانل آلومینیوم کامپوزیت قابل اجراست و مزایای این محصول به نسبت محصولات مشابه بسیار زیاد است که باعث انتخاب و کاربرد گسترده آن در زمینههای متعدد خواهد شد. این محصول در کشورهای پیشرفته سالیان زیادی مورد استفاده قرار گرفته است و در کشور ما به عنوان محصولی نوین و کاربردی به شمار میآید که با توجه به کارآیی، هر روز به طرفداران آن افزوده میشود.
جهت مشاوره رایگان یا اطلاع از قیمت ورق کامپوزیت با ما در تماس باشید
پانل های آلومینیوم کامپوزیت یک راه حل مناسب و آسان است .
متریال های ساختمانی نما دارای دو ویژگی اصلی هستند. اولین مورد این است که باید سبک باشد و دوم اینکه باید به راحتی مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به این تعریف ، آجر ، بتن ، چوب و فولاد مواد ساختمانی کاملی نیستند. به همین دلیل سالها و قرنها معماران تا 100 سال پیش با مصالح مشکل داشتند.
و پس از آن استفاده از آلومینیوم در معماری آغاز شد اما حتی آلومینیوم نیز برخی از عوارض را ایجاد کرده است . ورق آلومینیوم کامپوزیت در سال 1969 ارائه شد. آلومینیوم در تولید صفحات کامپوزیت آلومینیوم استفاده شد و معماران را بسیار متعجب کرد . پانل های آلومینیوم کاملا نمای شهر را تغییر داده اند. اما این پانل های آلومینیوم کامپوزیتی چیست و چه کاربردی دارند؟
ورق کامپوزیت متریالی مناسب برای نمای خارجی ساختمان
به زبان ساده پانل های کامپوزیت آلومینیوم دو ورق آلومینیوم با هسته ترموپلاستیک ساخته شده از پلی اتیلن هستند که آنها را بهم می چسباند. به دلیل ساختار آن ، ورق های کامپوزیت آلومینیومی برای نمای خارجی ساختمان ها مناسب هستند. در زبان معماری ، اجرای نمای ساختمان فرآیندی است که برای محافظت از ساختمان در برابر آب و هوا و یا ایجاد جلوه ای ظریف و مدرن در ساختمان که با استفاده از متریال های نمای ساختمان پوشانده می شود. جدا از استفاده در نما خارجی ، از پانل های کامپوزیت آلومینیوم می توان در طراحی داخلی نیز استفاده کرد.
قیمت پایین و مناسب ورق کامپوزیت
مزیت اصلی پانل های کامپوزیت آلومینیومی این است که قیمت آنها پایین است و می توان آنها را در هر اندازه و شکل برش داده و تغییر شکل داد. جدا از آن ، ورق های آلومینیومی می توانند به هر رنگی باشد و همچنین در مدل های مختلف نظیر طرح سنگ ، طرح چوب ، خشدار و … تولید می شوند. آلومینیوم نسبت به سایر پانل های روکش دار سبک تر است. در مقایسه با سایر متریال ها ، آلومینیوم بسیار با دوام است زیرا دارای ضریب دوام طبیعی است.
هنگامی که در معرض هوا قرار می گیرد از پانل ها در برابر زنگ زدگی و خوردگی محافظت می کند. پانل های کامپوزیت آلومینیوم تحت فرایندی به نام آنودایزینگ قرار می گیرند که ضخامت پانل آلومینیوم را افزایش می دهد. مزیت آلومینیوم این است که رطوبت و آفتاب به هیچ وجه روی آن تأثیر نمی گذارد. از آنجا که پانل ها محافظت می شوند ، به راحتی “کثیف” نمی شوند ، بنابراین تعمیر و نگهداری بسیار آسان است. نیاز به تمیز کردن مداوم ندارد و روند تمیز کردن بسیار آسان است. با توجه به اینکه پانل های کامپوزیت آلومینیوم سبک تر هستند ، نصب آن ها راحت تر ، دوام بیشتری دارند .
Comments (4)
[…] انتخاب ممکن را انجام دهید. برخی از ویژگی های اساسی پانل های کامپوزیت آلومینیوم را در اینجا ذکر […]
[…] در این مقاله ما درباره اینکه ورق کامپوزیت چیست ؟ مطالبی را ارائه کرده ایم . […]
درمورد ضد غبار بودن ورق اطلاعات میخاستم
یه زمانی این ورق ها نصب میشدن دیر خاکی و کثیف میشدن ولی جدیدا اینطوری نیست؟
خاصیت الکترواستاتیکی ندارن عایا!
درود بر شما
بستگی به نوع ورق که انتخاب و نصب می شود ، دارد .
ورق های نانو پرمیوم باند دیرتر کثیف می شوند