5 مورد از هزینه های نصب کامپوزیت که از آن اطلاعی ندارید!
مراحل نصب پانل کامپوزیت آلومینیوم چقدر پیچیده است؟
اگر می خواهید از هزینه های نصب کامپوزیت مطلع شوید با ما همراه باشید :
همیشه توصیه می شود که با شرکت های معماری و ساختمانی که در زمینه نمای خارجی و داخلی ساختمانی فعالیت دارند همکاری کنید ، زیرا جدا از هزینه نصب ، هزینه های غیر منتظره مانند حمل و نقل نیز وجود خواهد داشت که ممکن است از آن بی خبر باشید.
به عنوان مثال شما هزینه های مخفی را در اجرا نمای خود دارید مانند هزینه های حمل و نقل که می تواند شامل حمل ورق کامپوزیت ، حمل مصالح مورد نیاز زیرسازی و اجرا باشد که مشتریان باید آن را پرداخت نمایند .
البته هزینه های حمل نقل ورق های کامپوزیت نسبت به سایر مصالح ساختمانی آسانتر و هزینه مناسبتری دارد . و مانند سنگ که بدلیل وزن سنگین باید حتما از ماشین خاصی استفاده شود که ممکن است برای مشتری هزینه زیادی داشته باشد .
با این حال ، ورق کامپوزیت آلومینیوم دارای هزینه کمتری برای تحویل دارد ، زیرا سبک بودن ورق کامپوزیت حمل و نقل بدون دردسر به محل ساختمان دارد . و همچنین روش نصب ساده و سریع را تضمین می کند. به همین دلیل است که ورق کامپوزیت متریالی شناخته شده در سراسر جهان است.
هزینه های متداول نصب ورق کامپوزیت :
اجرا نمای کامپوزیت یکسری هزینه های مشخص دارد که همه مشتری ها و کارفرما ها در جریان آن می باشند مانند هزینه خرید ورق کامپوزیت ، هزینه پروفیل آهنی جهت زیرسازی ، هزینه دستمزد نصاب
هزینه های متداول نصب ورق کامپوزیت معمولا برای همه پروژه ها یکی می باشد .
هزینه های مخفی و پنهان اجرا نمای کامپوزیت :
نکته قابل توجه به اجرا نمای کامپوزیت یکسری از هزینه های پنهانی می باشد که ممکن است برای هر پروژه ای هزینه بردار باشد و مجبور به پرداخت هزینه ها باشد .
اولین مورد در خصوص هزینه هایی که باید از آنها اطلاع داشته باشید هزینه حمل و نقل مصالح مصرفی پروژه می باشد که شامل هزینه حمل ورق کامپوزیت ، هزینه حمل پروفیل آهنی
مورد بعدی که ممکن است از آن بی خبر و اطلاعی نداشته باشید هزینه بیمه مسئولیت گروه اجرایی می باشد . بیمه مسئولیت کارگاه یکی از مهم ترین مسائل جهت اجرای نمای کامپوزیت می باشد که پیشنهاد می شود توجه ویژه به آن داشته باشید .
همچنین هزینه آب بندی نمای کامپوزیت که معمولا با استفاده از چسب انجام می شود جزء هزینه هایی که می باشد که بهتر است در برآورد هزینه ای که می خواهید انجام دهید آن را در نظر بگیرید .
آیا واقعاً ورق های کامپوزیت دوام می آورند؟
مقاومت بالا آلومینیوم و پلی اتیلن در شرایط مختلف عاملی است که بیشترین تأثیر را در انتخاب کامپوزیت دارد.
این در حالی است که نیاز به تمیز کردن و نگهداری این ورق ها به راحتی انجام می شود و اغلب به تعمیرات احتیاج ندارد .
بر عکس سایر گزینه های متریال نما ساختمان ممکن است دچار پوسیدگی ، شوره زدن ، و یا تغییر رنگ و نیاز به تعمیر و نگهداری داشته باشند .
به عنوان مثال ، متریال سایدینگ وینیل مستعد رطوبت ، تجمع بقایا ، از بین رفتن رنگ ، فاقد قابلیت رنگ آمیزی مجدد است.
و حتی اگر شستشوی آن ساده ترین کار معمول باشد ، رنگ آمیزی روکش وینیل غیرممکن است شکسته خواهد شد .
بنابراین به جای اینکه به سراغ متریال های ساختمانی بروید که از نظر هزینه ، قیمت مناسبتری داشته باشند دنبال ویژگی و مزیت های متریال باشید تا بعد از اجرا دچار مشکل نشوید .
و دارای گارانتی و طول عمر مناسب باشد ، زیرا که هر مشتری به دنبال چنین متریالی می باشد . و مجبور به یک هزینه مضاعف برای جایگزینی آن باشید ، حال با مواردی که از مزیت های ورق های آلومینیوم کامپوزیت عنوان کرده ایم می تواند یکی از بهترین انتخاب های شما برای نمای پروژه خود باشد .
جذابیت بصری چشمگیر ورق کامپوزیت آلومینیوم
انتخاب یک محصول جهت نمای خارجی که علاوه بر اطمینان از عملکرد مناسب می تواند برای سال های زیاد بدون تغییری ، باعث بهبود بخش زیبایی نما ساختمان نیز باشد کار ساده ای نیست. به عنوان مثال ، ورق های کامپوزیت طرح چوب دارای مزایای انکارناپذیری است .
به راحتی می توان آن را در هر ابعاد و اندازه اجرا کرد ، و یا نیاز به نگهداری سالیانه و فصلی ندارد و دارای رنگ ثابت با گارانتی 15 ساله می باشد . همچنین در مقابل نور خورشید برای مناطقی که دارای گرمای زیاد و نور خورشید زیادی دارند مناسب است . و از نظر قیمتی کاملا با توجه به مزیت هایی که دارد قابل توجیه می باشد .
سخن پایانی :
هرگز بدون اطلاعات اجرا و یا بازسازی نمای ساختمان خود را شروع نکنید.
همیشه تحقیقات خود را انجام دهید ، و با متخصصان مشورت کنید ، همه جوانب و جزئیات را ارزیابی کنید.
فقط با داشتن دانش کافی می توانید انتخاب درستی انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید