هزینه طراحی نما در سال 1402 و برآورد هزینه
قیمت و برآورد هزینه در طراحی نما مسکونی
همانطور که می دانید طراحی نما برای پروژه های مسکونی با سبک های مختلفی انجام می گیرد. طراحی نما کلاسیک، طراحی نما مدرن، طراحی نما ترکیبی از سبک های اصلی برای طراحی نما پروژه های مسکونی هستند. قطعاً هزینه طراحی نما در هر یک از این سبک ها متفاوت است. متراژ نمای ساختمان شما، نوع سبک مورد نظر در طراحی نما، متریال های مورد نیاز از جمله موارد اصلی در تعیین هزینه ها و قیمت طراحی نما هستند.
سبک طراحی نما را مشخص کنید :
ساختمان شما در کدام منطقه قرار دارد؟ همسایه های شما از کدام نوع طراحی بهره گرفته اند؟ متریال استفاده شده در محله شما از چه نوع متریالی است؟ پاسخ شما به این سوالات تا حدود زیادی می تواند سبک طراحی نما ساختمان شما را تعیین کند. البته شما می توانید سبک مورد نظر خود را برای طراحی نما اجرا کنید، مشروط بر اینکه بر طبق ضوابط کمسیون نمای شهرداری منطقه عمل کنید.
پس از اینکه سبک طراحی نما را مشخص کردید تا حدود زیادی می توان برآورد اولیه قیمت را آماده کرد. زیرا طراحی نما در سبک های مختلف معمولاً از یک روش متریال گذاری پیروی می کنند. برای ساختمان های مسکونی تک واحدی کوچک استفاده از سبک کلاسیک توصیه می شود. زیرا علاوه بر زیبایی هزینه های اجرای پایین تری نیز دارد. برای ساختمان های مسکونی بزرگتر استفاده از سبک مدرن پیشنهاد می شود. زیرا هم مطلوب شهرداری است و هم استفاده از این سبک در جامعه در حال رشد است. به هر حال اولین نقطه در تعیین هزینه ها انتخاب سبک طراحی نما است.
با توجه به طرح، متریال ها را انتخاب نمایید:
دومین هزینه ای که شما می بایست انجام دهید خرید متریال است. متریال های مشخص در طراحی نما عبارتند از: ورق های آلومینیوم کامپوزیت ، سنگ های ساختمانی که نوع تراورتن توصیه می شود، آجر های نما، چوب های ترموود و فلزات برای تزئین و حفاظت بیشتر نما.
هر کدام از این متریال ها وابسته به کیفیت مورد نظر شما دارای قیمتی مشخص در بازار هستند. شما می توانید با مشورت با طراحتان نوع و درجه کیفی هر متریال را مشخص کرده و تا حدود زیادی هزینه های خرید متریال را مدیریت نمایید.
گاهی ممکن است با استفاده از متریال درجه ۲ هزینه های اجرا تا نصف هم کاهش پیدا کند. انتخاب متریال یکی از مهمترین بخش ها در اجرای طراحی نما است. طراح با استفاده از تجربه ی خود و همچنین ضوابط شهرداری متریالی را برای شما انتخاب کرده است. حال این شمایید که با خرید متریال ها هزینه ها را پرداخت می نمایید.
اجرای نما ساختمان :
یکی دیگر از هزینه های شما قطعاً اجرای نما است. برای مدیریت هزینه های اجرای نما نیازمند پیمانکاران اجرای طراحی نما هستید. شما می توانید به ۲ صورت عمل کنید.
اول اینکه با یک پیمانکار با سابقه قرارداد اجرا را ببندید. دوم اینکه خودتان با استادکاران بنا مذاکره کنید. راحت تر و ساده تر برای شما بستن قرارداد با پیمانکار است. زیرا شما در اجرای نما فقط با پیمانکار طرف هستید و تمام مسئولیت را از او می خواهید و طبعاً تمام پرداخت های شما نیز به شخص پیمانکار خواهد بود.
این پیمانکار است که با استادکاران، کارگران و دیگر عوامل اجرایی طرف می شود. معمولاً عقد قرارداد اجرا با پیمانکار بین ۱۰ الی ۱۵ درصد گرانتر تمام میشود ولی ۱۰۰ % مفیدتر خواهد بود مخصوصاً برای افرادی که تجربه ی ساختمان سازی ندارند یا قصد دارند نمای ساختمان خود را بازسازی کنند.
محاسبه هزینه طراحی نما در سال ۱۴۰2
هزینه طراحی نما به عوامل زیادی مانند موقعیت پروژه، نوع متریال و مصالح مصرفی، متراژ و بزرگی کار، تعداد طبقات و … بستگی دارد و نمی توان برای آن قیمت مشخصی را ارائه داد. با این حال حدود قیمت انواع نمای ساختمانی در جداول زیر آورده شده است و طراحان می توانند با توجه به اقلیم و موقعیت پروژه ۲۰ % بالاتر یا پایین تر از قیمت پیشنهادی را مطالبه نمایند.
Comment (1)
[…] مطالب پیشنهادی : هزینه طراحی نما […]