بررسی کلی متریال کامپوزیت جهت نمای ساختمان | 5 مزیت خاص
آشنایی بیشتر با متریال کامپوزیت
به عنوان تولید کننده ورق آلومینیوم کامپوزیت ، سعی داریم نگاه اجمالی به متریال کامپوزیت داشته باشیم :
پوسته روی ورق آلومینیوم بطور متداول با ضخامت های ۰.۳ ، ۰.۴ و ۰.۵ در ساخت آلومینیوم کامپوزیت مورد استفاده قرار می گیرد .
روکش رنگ آلومینیوم کامپوزیت که با تکنولوژی نانو روی ورق آلومینیوم اسپری می گردد از نوع پی وی دی اف است که کیفیت نهایی ورق آلومینیوم کامپوزیت بستگی شدیدی به این نوع رنگ دارد .
نوع آلیاژ آلومینیوم عموما ۳۰۰۳ می باشد که البته استفاده از آلیاژ ۱۱۰۰ نیز مرسوم می باشد .
نگاه کلی به متریال کامپوزیت
این لایه عموما از جنس پلی اتیلن می باشد که در انواع مختلف مانند چاپدار پشت مشکی ، چاپدار شفاف و ترکیب های رنگ های تک رنگ ، دورنگ ، سه رنگ و چهار رنگ تولید می گردد .
این لایه علاوه بر معرفی برند ورق ، نام تولید کننده ، لوگو و سایر موارد تبلیغاتی ، از خشدار شدن ورق در اثر حمل و نقل ، جابجایی و در طول نصب جلوگیری می نماید و پس از نصب جدا گشته و دور انداخته می شود .
ورق آلومینیوم با روکش رنگ پی وی دی اف :
این لایه از ورق آلومینیوم بطور متداول با ضخامت های ۰.۳ ، ۰.۴ و ۰.۵ در ساخت آلومینیوم کامپوزیت مورد استفاده قرار می گیرد .
روکش رنگ آلومینیوم کامپوزیت روی ورق ، از نوع پی وی دی اف است که هم در برابر تابش نور خورشید و هم از لحاظ کیفیت نهایی ورق آلومینیوم کامپوزیت روکش رنگ استانداردی می باشد .
نوع آلیاژ آلومینیوم عموما ۳۰۰۳ می باشد که البته استفاده از آلیاژ ۱۱۰۰ نیز مرسوم می باشد . و کینار رنگ آنها 500 می باشد .
لایه چسب ورق های آلومینیوم کامپوزیت پنل
ورق های آلومینیوم با استفاده از لایه چسب به هسته میانی کامپوزیت که از جنس پلاستیک است می چسبد .
هسته پلاستیکی ورق های آلومینیوم کامپوزیت پنل
این لایه از جنس پلاستیک عموما پی وی سی یا پلی اتیلن می باشد .
این لایه سبب استحکام کامپوزیت و هم چنین خاصیت عایق بودن کامپوزیت می گردد .
لایه آلومینیوم پشت ورق های آلومینیوم کامپوزیت پنل
لایه آلومینیوم رو از آنجا که در معرض تابش آفتاب و نیز در مجاورت هوا می باشد باید از نظر ضخامت و نیز کیفیت رنگ شدگی کیفیت بسیار بالایی داشته باشد .
اما لایه آلومینیوم پشت به علت اینکه در معرض نور و هوا نیست و تأثیری در زیبایی نما ندارد معمولا از کیفیت پایین تری برخوردار است و ارزان تر نیز هست .
لایه آلومینیوم پشت معمولا با رنگ نوع پلی استر رنگ می شود.
مزایا و ویژگی های نمای کامپوزیت
ورق های کامپوزیت بدلیل مزایا خاص و زیادی که دارند امروزه در بسیاری از نما ها قابل استفاده هستند . از این رو نمای کامپوزیت به یک نمای محبوبی تبدیل شده است .
اما ویژگی های نمای کامپوزیت چیست ؟
اولین موردی که می توان بیان نمود تنوع رنگ و طرح زیادی که دارد باعث شده تا دست طراحان و معماران را بسیار باز کند تا هر رنگ و طرحی که مناسب پروژه می باشد طراحی و اجرا نمایند .
دومین موردی که می توان به آن اشاره نمود سبکی وزن ورق کامپوزیت نسبت به سایر متریال های نمای ساختمان می باشد و همین امر سبب می شود تا این متریال در بازسازی نما ها بسیار کاربرد داشته باشد . و وزن کمتری به سازه وارد نماید.
مورد دیگری که در ورق کامپوزیت به عنوان مزایای آن می شود اشاره نمود قابلیت خم پذیری و انعطاف بالا آن می باشد . که باعث می شود هر گونه المان یا قوسی در نما ایجاد کنند .
Comments (2)
[…] بیشتر بدانید : نگاه اجمالی به متریال کامپوزیت […]
This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place