نمای کلینیک ، هزینه ساخت نمای کلینیک
طراحی و اجرا تخصصی نمای کلینیک
یک طراحی خوب زمانی به چشم بیننده می آید که درست اجرا شده باشد. ساخت نمای کلینیک بسته به نوع مصالح نما و روش نصب انواع مختلفی دارد. ساخت نمای کلینیک و به طور کلی اجرای نمای ساختمان به سه روش انجام میشود.
اجرا نما با کامپوزیت
با نمای کامپوزیت می توان یکی از زیباترین طراحی ها را در ساختمان اجرا کرد.
کامپوزیت در واقع ترکیبی است از لایه نازک فلز آلومینیوم به همراه متریال پلاستیک فشرده که دارای طیف رنگی گسترده ای است و می تواند در انواع مختلف طراحی به کار گرفته شود.
اجرای نمای کلینیک با سیمان
در روش اجرای نمای سیمانی از ملات ماسه سیمان برای نصب مصالح ساختمانی بر روی نما استفاده میشود.
از مزایای این روش این است که در بیشتر موارد به دلیل تراز نبودن نمای ساختمان ها در هنگام اجرا، استفاده از روش ملات باعث میشود تا میزان خطا کاهش یابد.
مزیت دیگر این روش پیوند مستحکم مصالح نما به جداره اصلی ساختمان است که احتمال سقوط مصالح را کاهش میدهد.
یکی از معایب روش نماکاری با ملات این است که دوغاب استفاده شده موجب کثیف شدن نما میشود.
یکی دیگر از معایب این روش سنتی این است که اجرا با سرعت کمتری پیش میرود.
در روش اجرای نمای سیمانی ، نیروی اجرایی نیاز به تخصص خاصی ندارد و استادکاران حرفه ای آن را انجام میدهند، که این امر درصد خطای کار را بالا میبرد.
هزینه ساخت نمای کلینیک
عوامل متعددی در قیمت طراحی نما تاثیر گذارند. این عوامل در کنار هم تعرفه و هزینه طراحی نما ساختمان را تعیین می کنند.
برخی از مسائل تاثیرگذار در قیمت ساخت نمای کلینیک
- سبک ساختمان
- مواد اولیه و متریال مورد استفاده
- متراژ و ابعاد نما
- حق الزحمه پیمانکاران و عوامل فنی
سبک نمای کلینیک (نمای مدرن، کلاسیک، ترکیبی یا سنتی) مهمترین عامل در تعیین هزینه تمام شده نماست. در کنار سبک، متریال مورد استفاده، متراژ نمای ساختمان و هزینهی حق الزحمه از دیگر عواملی هستند که در تعیین قیمت نهایی طراحی نما تأثیرگذار هستند.
هزینهای که برای طراحی یک نمای مناسب میکنید در نهایت به نفع کارفرما خواهد بود. چرا که در هزینه های پیش بینی نشده احتمالی صرفه جویی به عمل خواهد آمد. طراحی نما دارای ۳ فاز است و در نهایت طرحی برای اخذ تأییدیه و مجوز از شهرداری آماده میشود.
در بین متریالهای موجود، نمای سنگی ساده تقریباً کم ترین هزینه را دارد و در مورد نماهای کلاسیک یا رومی، هزینه بالاتر میرود. برای اطلاع دقیق از هزینه ها و مشاوره رایگان درباره طراحی و ساخت نمای کلینیک با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.
نورپردازی نمای کلینیک
در نورپردازی طراحی نما نباید افراط شود! نه آن قدر شدید که باعث آزار و اذیت ساکنین شود و نه آن قدر کم که ساختمان تاریک شود. بهتر است رنگ نور با رنگ متریال کاملا هماهنگ باشد.
روش های متفاوتی برای نورپردازی در ساختمان وجود دارد از جمله:
- نورپردازی خشن
- نورپردازی یکپارچه
- نورپردازی داخلی و خارجی
دیدگاهتان را بنویسید