تأثیر نمای کامپوزیت و صرفه جویی در انرژی ساختمان چگونه است ؟
نمای کامپوزیت و صرفه جویی در انرژی ساختمان
همانطور که در مطالب قبل گفتیم استفاده از ورق آلومینیوم کامپوزیت در نمای ساختمان و صرفه جویی در انرژی ساختمان مزایای زیادی دارد.
روش های مختلفی برای اجرای کامپوزیت ها وجود دارد که به طور معمول به روش اجرای فیکس یا بدون درز صورت میگیرد که اصولی ترین روش اجرا نیز ، در فرآیند اجرای کامپوزیت است که برای همه پروژه ها می توان استفاده شود. پلی اتیلن یکی از مهم ترین قسمت ورق های کامپوزیت می باشد که باعث مزایا نمای کامپوزیت می باشد . ورق کامپوزیت بدلیل سبکی و مزایا دیگر آن امروزه به متریال کاربری در استفاده در نمای ساختمان تبدیل شده است .
صرفه جویی انرژی ساختمان
در این میان اگر از بعد صرفه جویی در انرژی ساختمان هم به بررسی دست بزنیم باز هم پانل های آلومینیومی در نمای کامپوزیت برگ برنده سازندگان خواهند بود.
خواص عایق آلومینیوم در نمای کامپوزیت به عنوان یکی از بهترین محصولات جهت استفاده بهینه از انرژی مطرح است.
در کشورهای زلزله خیز همانند ایران مبحث سبک سازی ساختمان و استفاده از محصولات منعطف بسیار مهم و اساسی بوده و محصولات آلومینیومی همانند نمای کامپوزیت آلومینیوم، نماهای شیشه ای خاص و درب و پنجره های آلومینیومی به عنوان اساسی ترین راه حل با وزنی حدود ۹۰ درصد سبک تر از سنگ های تراورتن و گرانیت و ۸۵ درصد سبک تر از سیمان و ۷۰ درصد سبک تر از شیشه مطرح است.
ورق کامپوزیت و تاثیر آن در صرفه جویی انرژی
ورق کامپوزیت بدلیل متشکل از سه لایه می تواند عایق صوتی و حرارت خوبی باشد برای نمای ساختمان . همچنین به دلیل سبکی وزن ورق آلومینیوم کامپوزیت از آن می توان در بازسازی نما ساختمان بسیار استفاده نمود . ورق کامپوزیت برای مناطق با رطوبت بالا بسیار کاربرد دارد زیرا روکش آلومینیوم روی ورق دارای خاصیت آنادایز می باشد که در مقابل اکسیده شدن و همچنین زنگ زدن بسیار مقاوم است در کل می توان از ورق آلومینیوم کامپوزیت برای تمامی مناطق کشورمان ایران استفاده نمود .
تاثیر نماهای دو پوسته در صرفه جویی انرژی ساختمان ها
کاهش مصرف انرژی مستلزم اعمال راه حل های جدیدی با رویکرد معماری پایدار است . از جمله این پاسخ ها ، انتخاب نمای دو پوسته به عنوان روشی جهت استفاده مناسب از منابع انرژی می باشد . این گونه نمای دو پوسته امکان تهویه طبیعی را از طریق مکش هوای ما بین دو لایه در ضمن کنترل صوت ، باد و باران فراهم می آورد .
مهم ترین ویژگی آن را می توان قدرت تطابق آن با نیازهای فصلی دانست . استفاده از نماهای دو پوسته علاوه بر اینکه راهکاری مناسب برای حبل مسائل مربوط به اتلاف انرژی ومسائل اقلیمی به حساب می آید پاسخگوی خوبی به اصل انعطاف پذیریدر ساختمان های مدرن می باشد نمای دو پوسته این امکان را می دهد که پوسته خارجی آن شفاف و سبک اجرا شود و این گونه اصل انعطاف پذیری مدرن را به اجرا در می آورد.
بررسی نمای های دو پوسته در صرفه جویی انرژی
شیوه تحقیق پژوهش حاضر بر اساس جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای بوده و شامل تحقیق در تاریخچه کاربرد این نماها ، تعاریف نمای دو پوسته ، انواع ساختمانهای متداول طبقه بندی آنها بر اساس فرم های فضای داخلی و چگونگی عملکرد تهویه در آن ها و نیز طبقه بندی بر اساس خصوصیات متفاوت نمای دو پوسته و نیز مزایای استفاده از این نما ها
در ساختمانهای بلند مرتبه و معرفی چند نمونه از به کارگیری نمای دو پوسته در ساختمان و نتایج بدست آمده از به کار گیری این گونه نما ها از قبیل صرفه جویی در انرژی ، کاهش آلودگی صوتی ، جنبه زیبا شناسی ، امکان استفاده از سایبان در نما ، در شرایط نا مساعد جوی (باد ، باران و هوای آلوده ) می باشد .
Comments (2)
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید : نمای کامپوزیت و صرفه جو… […]
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید : نمای کامپوزیت و صرفه جو… […]