بررسی مقایسه قیمت کامپوزیت با قیمت سایر متریال های ساختمانی
مقایسه قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم با قیمت سایر متریال های ساختمانی
آیا هنگام خرید ورق کامپوزیت به مقایسه قیمت کامپوزیت با قیمت سایر متریال ها لازم دارید ؟!
یکی از بزرگ ترین صنایع در دنیا، صنعت ساخت و ساز می باشد و سالانه حجم بسیاری از اقتصاد هر کشوری، صرف ساخت بنا ها و ساختمان های تجاری و یا مسکونی می شود. اما با چه تدابیری می توانیم با سرمایه ای اندک، مقاوم ترین بنا ها را بسازیم؟
استفادا از ورق های کامپوزیت در نمای ساختمان پاسخ این سوال می باشد. کامپوزیت ها در تنوع بالا تولید می شوند و یکی از معروف ترین این محصولات، ورق کامپوزیت آلومینیومی می باشد. قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم نسبت به سایر متریال ها و مصالح ساختمانی پایین تر و مناسب تر است و این امر شرایط ساخت یک بنا با هزینه ای اندک را فراهم می آورد.
ارزانترین نمای ساختمان چه نمایی است ؟
در پروژه هایی که هزینه و بودجه بندی اجرای نما از کیفیت و پرکار بودن آن اهمیت دارد درخواستها به سمت نماهای ارازن قیمت می رود .و پرسش مطرح می شود که با چه نوع طراحی و چه نوع متریالهایی می توان نمای ارزان قیمت اجرا کرد.ارزانترین نماهای ساختمانی نماهایی هستند که زیاد فرمال نیستند و برای اجرای آنها نیازی به ایجاد پوسته دوم نیست .معمولا نماهایی که اجرای آنها بسادگی و با متریالهای معمولی صورت میگرد در گروه نماهای ارزان هستند .مثلا نمی توان گفت که تمامی نماهای آجری ارزان هستند.
اگردر اجرای یک نما گره چینی ها و روشهای مختلف اجرای آجر در طراحی لحاظ شده باشد هزینه دستمزد اجرای آن نما بیشتر خواهد بود و گاها یک نمای رومی ارزانتر از یک نمای آجری است .
در مورد انواع نمای ساختمان و تاثیر آن بر قیمت بیشتر بدانید
قیمت انواع نمای ساختمان شامل دو بخش اصلی می باشد :
- نوع نما و طراحی آن که توسط ان مصالح و متریالها تهیه می شوند
- دستمزد اجرای نما ی ساختمان که با پیچیدگیی و پرکار بودن نما و چند مترال بودن افزایش می یابد
برای مثال قیمت اجرای نمای رومی با قیمت اجرای نمای مدرن متفاوت است و قیمت نمای رومی با سنگ با قیمت نمای رومی با سیمانبری متفاوت است هزینه اجرای نمای ساختمان بستگی به نوع متریالهای مصرفی در نما دارد مثلا نمای چوبی با چوب ترمو با چوب روسی متفاوت است همینطور نورپردازی نماو تجهیزات نورپردازی تاثیر مهمی در هزینه های نمای ساختمان دارد. با افزایش چراغها و قرار دادن آنها در قسمتهای مختلف نما هزینه مربوط به تجهیزات نورپردازی و دستمزد برقکاری افزایش می یابد.با یک طراحی هوشمند و شکیل میتوان هزینه این بخش را به راحتی کنترل و کاهش داد .
با تجزیه و تحلیل درست و اصولی طراحی نمای صورت گرفته و نقشه های اجرایی (فاز2)میتوان به کمک کارشناسان قیمت دقیق اجرای نما را بدرستی انجام داد .
نکاتی که توجه به آن ها باعث صرفه جویی در طراحی نما می شود
نکاتی که برای طراحی نمای بیرونی ساختمان ارزان قیمت باید در نظر داشته باشید به شرح زیر می باشد:
_ مشورت با معمار
_ متریال و مصالح نمای بیرونی ساختمان ارزان قیمت
_ سیستم اجرای نما
_ دستمزد کارگران
شما به عنوان سازنده برای طراحی نما باید با دفاتر معماری مراجعه کنید. طراحی نما باید توسط معماران صورت گرفته و به تأئید شهرداری منطقه برسد. بنابراین شما به عنوان کارفرما هنگام مشورت با طراحان و معماران می توانید خواسته های خود را از جمله نوع نما و بودجه ای که برای طراحی نما در نظر دارید و مصالحی که قصد دارید به کار ببرید، مطرح کنید. همچنین شما می توانید هنگام خرید مصالح جهت اجرا نمای با معماران مشورت کنید. همانطور که بارها و در موارد مختلف گفته شد، معماران نسبت به متریال، ثبات و دوام آن ها آگاه ترند و می توانند فروشگاه هایی را به شما معرفی کنند که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
متریال و مصالح نمای بیرونی ساختمان ارزان قیمت
متریال و مصالح مختلفی در بازار موجود هستند که با توجه به بودجه و سایر موارد چون سلیقه کارفرما و همچنین موقعیت آب و هوایی انتخاب می شوند. انتخاب بهترین متریال برای طراحی نمای ساختمان موضوعی بحث برانگیز است، زیرا نقش کلیدی را در ثبات ساختاری دارد و می تواند مستقیما بهره وری انرژی ساختمان و همچنین کاهش هزینه های ساخت و ساز را تحت تأثیر قرار دهد.
در ادامه به برخی از متریال کاربردی برای طراحی نمای ارزان ساختمان اشاره می کنیم:
_ سیمان سفید
_ سیمان شسته
_ نمای سنگ
_ نمای آجری
_ کامپوزیت
_ چوب پلاست
_ تراکوتا
_ سرامیک خشک
_ کرتن وال (دیوار پرده ای)
_ سنگ مرمر
انواع ورق کامپوزیت موجود در بازار
کامپوزیت ها محصولات مدرن ساختمانی هستند که امروزه در امر ساخت و ساز در حجم های عظیم به کار برده می شوند.
از انواع کامپوزیت ساختمانی موجود در بازار داخلی کشور می توانیم به کامپوزیت هایی از جنس آلومینیوم اشاره کنیم.
کامپوزیت های آلومینیومی از مزیت های زیر بهره مندند:
- وزن کم و سبک
- قابلیت ضد حریق
- استحکام بالا
- مقاومت در برابر خوردگی، گرما و سرما
- قیمت پایین و مناسب
یکی از مزیت های نام برده شده درباره کامپوزیت آلومینیوم، وزن کم محصول می باشد و این سبکی زمینه استحکام و مقاومت یک سازه در برابر بحران های محیطی چون زلزله را فراهم می آورد و به همین دلیل استفاده و بهره وری از محصول در کشور های زلزله خیزی چون ژاپن به بالا ترین حجم خود رسیده است.
کامپوزیت نام برده شده از سه لایه تشکیل شده و دو لایه بیرونی از جنس آلومینیم و لایه درونی از جنس پلی اتیلن می باشد و باید بگوییم که قیمت مناسب محصول در کنار کیفیت و کارایی بالا؛ زمینه معروفیت و فروش انبوه این کامپوزیت را در بسیاری از کشور ها و از همه مهم تر در کشور خودمان ایران فراهم آورده است.
دیدگاهتان را بنویسید