یکی دیگر از مواردی که در اجرای نمای ساختمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، قیمت نمای کامپوزیت می باشد.
موارد مختلفی به قیمت کامپوزیت بستگی دارد. قیمت اجرا کامپوزیت براساس قیمت هر متر مربع کامپوزیت نیز محاسبه می شود.
همانگونه که می دانید هر متریالی که تولید می گردد هم نوع اصلی و با کیفیت آن در بازار یافت می گردد و هم نوع بی کیفیت و فرعی آن نیز در بازار موجود می باشد، این شرایط نیز برای اجرای نمای کامپوزیت هم محیا است.
نمای کامپوزیت که در اجرای نمای ساختمان قابل اجرا می باشد در آن از یک ورق کامپوزیت استفاده شده است که قیمت اجرای هر مترمربع از نمای کامپوزیت با توجه به موارد گوناگونی نیز متغیر می باشد که این عوامل می تواند نوع اجرا، کیفیت، رنگ و مواد تشکیل دهنده باشد.
براساس زیرسازی نما، هزینه اجرت نصاب نما کامپوزیت یا تکنسین کار نمای کامپوزیت، مصالح ریز مصرفی، نوع برند ورق های کاربردی، کیفیت محصولات، ضخامت لایه آلومینیومی و نوع رنگ و مواد تشکیل دهنده ورق ها قیمت اجرای هر متر مربع نمای کامپوزیت قابل محاسبه می باشد.
اجرا و نصب ورق کامپوزیت
در اجرای نمای ساختمان ، شخصی که کار نصب نمای کامپوزیت را انجام می دهد قیمت های متفاوتی را برای کار خود ارائه می دهد که این قیمت می تواند براساس فاکتورهای زیر باشد:
میزان پیچیدگی کار • متراژ کار • مکان پروژه • نحوه پیاده سازی نمای کامپوزیت • کیفیت نهایی کار
که با توجه به توافق صاحب پروژه براساس این قیمت نیز کار طرح کامپوزیت بر روی نما شروع شده و اجرایی می گردد.
اجرای نمای کامپوزیت براساس روش های گوناگونی صورت میگیرد که به صورت ثابت، ریلی، هوک و هنگینگ نیز می باشد.
نکته ای که بایستی در نظر داشته باشید آن است که زیرسازی هریک از روش های پیاده سازی با روش های دیگر متفاوت می باشد.
روش هنگینگ دارای پیچیدگی بیشتری به نسبت دیگر روش ها نیز می باشد و به ابزار و تجهیزات بیشتری نیز نیاز خواهد داشت، همچنین به زمان بیشتری برای اجرای آن نیازمند خواهید بود از همین روی دارای قیمت بالاتری به نسبت دیگر روش ها نیز می باشد.
اما روش ثابت و فیکس در اجرای نمای کامپوزیت دارای هزینه پایین تری به نسبت دیگر روش ها نیز می باشد.
قیمت نمای ساختمان کامپوزیت به فاکتور ها و عوامل مختلفی بستگی دارد. هر کدام از این عوامل و فاکتور ها ممکن است هزینه های متفاوتی را به همراه داشته باشد و به راحتی نمی توان یک قیمت ثابت و مشخص را برای نمای کامپوزیت در نظر گرفت.
اما با در نظر گرفتن عوامل و فاکتور هایی که در ادامه به هر کدام از آن ها اشاره می کنیم می توانید قیمت حدودی را برای خود مشخص کند اما برای اطلاع دقیق و به روز قیمت نمای ساختمان کامپوزیت می توانید با گروه معماری طرح چید ارتباط برقرار کنید.
نوع ورق کامپوزیت
نمای کامپوزیت دارای پنل ها و ورق های متفاوتی با ویژگی ها و کیفیت های متفاوت می باشد که به طبع محدوده ی قیمت زیادی را شامل می شود. به این ترتیب با توجه به اینکه ورق و پنل مورد استفاده ی شما برای نمای کامپوزیت از چه نوعی باشد، هزینه های متفاوتی را برای شما خواهد داشت.
همانطور که می دانید در بازار نمونه ها و برند های مختلفی برای ورق ها و پنل های کامپوزیت در انواع با کیفیت و کیفیت پایین موجود بوده که طبعا انواع کیفیت پایین آن ها قیمت پایین تری نیز دارند.
هر کدام از این برند ها و نوع های مختلف ورق کامپوزیت ویژگی ها و خصوصیات خاص خود را نیز دارند. البته توجه داشته باشید انواع بی کیفیت ورق های کامپوزیت ماندگاری و زیبایی انواع با کیفیت آن را ندارد.
نوع طرح نما
با توجه به اینکه مهندس معمار شما چه مدل طراحی و طرح نمایی را برای ساختمان شما در نظر گرفته باشد، ممکن است هزینه ی تمام شده برای نمای کامپوزیت ساختمان شما متفاوت باشد.
حجم، مقدار و ارتفاع پروژه
یکی دیگر از مهم ترین عوامل موثر در قیمت نمای ساختمان کامپوزیت حجم ساختمان و ارتفاع آن می باشد. ساختمان هایی که ابعاد بیشتر و تعداد طبقات بیشتری دارند به طبع به تعداد بیشتری پنل کامپوزیت نیاز دارند و به همین دلیل هزینه ی نهایی آن ها نیز بیشتر خواهد بود.
همچنین بعضی از ساختمان ها دو نبش یا سه نبش بوده و باید در تمامی این زوایا نمای ساختمان با ورقه های کامپوزیت پوشش داده شوند.
همچنین در طراحی بعضی از مهندسین معمار ساختمان به دلیل استفاده از پنجره های بزرگ تر و یا طرح های دیگر ممکن است به مقدار نمای کامپوزیت کم تر یا بیشتری برای اجرا نیاز باشد.
هزینه ی مصالح مصرفی لازم
همانطور که می دانیم برای نصب و اجرای نمای کامپوزیت بر روی ساختمان، به برخی از مصالح جانبی نیاز می باشد. به همین دلیل قیمت این مصالح مصرفی نیز در هزینه ی نهایی نمای کامپوزیت تأثیر گذار خواهد بود.
Comment (1)
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید : قیمت نمای کامپوزیت […]