آشنایی با نحوه فروش کامپوزیت به خارج از کشور
در این مقاله در خصوص نحوه فروش کامپوزیت به خارج از کشور و مراحل صادرات ان مطالبی را بیان کرده ایم :
افرادی که در کشورهای همسایه ایران زندگی می کنند، در بسیاری مواقع برای خرید ورق کامپوزیت به کشور ایران مراجعه خواهند کرد. صادرات ورق کامپوزیت یکی از روش های ورود ارز به کشور است. برای صادرات ورق کامپوزیت به کشورهای همسایه می توانید از خدمات پرمیوم باند استفاده کنید. پرمیوم باند قادر است بهترین انواع ورق را با توجه به نیاز شما از طریق روش های زمینی و دریایی به کشور مورد نظر ارسال کند.
صادرات انواع ورق کامپوزیت
آیا در روند صادرات ورق کامپوزیت به کشورهای همسایه با مشکلاتی مواجه شده اید؟ به شما توصیه می کنیم با ما در این مقاله همراه باشید تا شما را با تمام مراحل صادرات این محصول و آسان ترین روش جهت صادرات آن آشنا سازیم. ما از ابتدا تا انتهای فرآیند صادرات با شما خواهیم بود. ورق های کامپوزیت یکی از مهم ترین محصولات آلومینیومی می باشند که جهت ساخت انواع نماها مورد استفاده قرار می گیرند از این رو صادرات این محصول از اهمیت بالایی برخوردار است.
10 مرحله صادرات انواع ورق کامپوزیت
دریافت سفارش : در نخستین قدم لازم است که سفارش مشتری به همراه مشخصات فنی محصول دریافت گردد. پس از این مرحله توافق بر سر کارخانه مورد نظر و قیمت صورت می گیرد.
نحوه اعلام قیمت و ثبت سفارش : قیمت ها به صورت دلاری اعلام می گردد که باید از طریق صرافی توسط مشتری واریز گردد و تمامی اطلاعات مشتری در اختیار کارخانه مد نظر جهت صدور فاکتور قرار می گیرد. اما در این میان بعضی از کارخانه ها به صورت ریالی اعلام کرده و از طریق حساب های داخلی وجه دریافت می گردد و تحویل کارگزار لب مرز قرار می گیرد و نیازی به اطلاعات دقیق مشتری خارجی نمی باشد.
پرمیوم باند بر اساس صورت درخواستی مشتری پیش فاکتور ارائه کرده و بعد از تائید از سمت مشتری مبلغی به عنوان بیعانه به صورت ریالی دریافت میکند ( چه به صورت دلاری و چه به صورت ریالی اعلام گردد ) و سفارش ثبت می گردد و مابقی مبلغ چه از طریق صرافی و چه حساب داخلی طی مدت اعلامی از سوی واحد فروش توسط مشتری واریز میگردد. روند صدور مدارک و اظهار تمامی محصولات صادراتی از اردیبهشت ماه سال 98 طبق بخش نامه فقط از طریق واحد تولید کننده صورت می پذیرد.
صدور پیش فاکتور: پس از اینکه سفارش مربوطه توسط کارشناسان دریافت شد، تیم صادراتی موظف به صدور پیش فاکتور و تحویل آن به مشتری می باشد.
بسته بندی و آماده سازی: پس از خریداری ورق، بسته بندی انجام شده و به یکی از روش های دریایی، زمینی و هوایی ارسال می گردد.
مشخص کردن بهای گمرکی کالا: در این مرحله بیمه و کرایه حمل مشخص می گردد. لازم به ذکر است زمانی که کالا از روی نرده کشتی بارگیری می شود مسئولیت فروشنده پایان می یابد.
مجوز صادراتی از ارگان های مربوطه: در مرحله بعد لازم است که تیم صادرکننده مجوزهای لازم را از سازمان های مربوطه که در صادرات کالا نقش دارند دریافت نماید.
اظهار کالای صادراتی به گمرک: پس از این مراحل بازرگانی مورد نظر موظف است کالا را به گمرک حمل کرده و اظهار نامه صادراتی دریافت نماید.
بیمه کردن کالا: مجموعه بازرگانی بایستی با یکی از شرکت های حمل و نقل معتبر قرارداد ببندد. همچنین بیمه کردن کالای صادراتی نیز واجب است.
دریافت گواهی بازرسی: در این مرحله فروشنده و مشتری باید با یکی از شرکت های فعال در زمینه بازرسی کالا قرارداد بسته و گواهی بازرسی دریافت کنند.
اخذ گواهی مبدا و صدور فاکتور فروش: فاکتور فروش در این مرحله صادر شده و اتاق بازرگانی نمای آلومینیوم را صادر می کند.
صدور کالا: در این مرحله کالای مورد نظر صادر شده و بارگیری آن شروع می شود.
نحوه ارسال و تحویل بار
نحوه ارسال و تحویل بار اکثر کارخانه ها به صورت EXW مخفف اصطلاح EX Works ، تحویل کالا درب کارخانه است و ارسال بار یه به عهده مشتری می باشد و یا با هماهنگی کارخانه و باربری طرف قرارداد آن کارخانه صورت می گیرد.
اگر مشتری تحویلی در موارد زیر بخواهد باید ابتدا تمام هزینه ها به غیر از هزینه حمل را درب کارخانه تسویه کرده و سپس مجموعه بر اساس نحوه درخواست مشتری تحویل انجام می دهد
- FCA مخفف اصطلاح Free Carrier ،تحویل کالا در محل مقرر به حمل کننده
- FAS مخفف اصطلاح Free Alongside Ship به معنای تحویل کالا در کنار کشتی است.
- FOB مخفف اصطلاح Free On Board ، تحویل کالا روی عرشه کشتی
- CFR مخفف اصطلاح Cost and Freight به معنای قیمت کالا و کرایه تا بندر مقصد
- CIF مخفف Cost, Insurance and Freight بمعنای قیمت کالا، بیمه و کرایه تا بندر است
- CPT مخفف Carriage Paid To به معنای پرداخت، کرایه حمل کالا تا مقصد است
- CIP مخفف Carriage and Insurance Paid to به معنای پرداخت، کرایه حمل و بیمه کالا تا مقصد است
مهم ترین مقاصد صادرات ورق کامپوزیت
مهم ترین مقاصد صادرات ورق کامپوزیت کشورهای زیر هستند:
- امارات متحده عربی
- عراق
- افغانستان
- عمان
- ترکیه
- ارمنستان
- ترکمنستان
- پاکستان
- تاجیکستان
- گرجستان
نحوه خرید ورق صادراتی
همانطور که گفته شد پروسه صادرات ورق کامپوزیت مراحل مختلفی دارد و با چالشهایی روبرو است. این چالشها شامل مشکلات ایران با برخی کشورها و تحریمهایی است که برای ایران وضع شده است. به همین دلیل در این راه محدودیتهایی وجود دارد. با همه اینها پرمیوم باند میتواند به شما در زمینه صادرات کمک کند. تنها کافی است با شمارههای موجود در وبسایت تماس بگیرید و از راهنمایی کارشناسان بهرهمند شوید. در این مطلب همچنین سعی کردیم قیمت صادرات ورق کامپوزیت را بررسی کنیم. البته بهتر است برای استعلام قیمت بروز این محصولات با کارشناسان پرمیوم باند ارتباط بگیرید.
فروش انواع ورق کامپوزیت ایرانی به خارج از کشور
امروزه ورق کامپوزیت یکی از پر مصرف ترین و پر کابرد ترین محصولات تولید شده در زمنیه ی صنایع ساختمانی به شمار می رود. کشور ایران یکی از قطب های تولید محصولات آلومینیومی در کشور و حتی در منطقه محسوب می شود که با تولید هر چه بیشتر و بهتر محصولات خود توانسته است نیاز ها عمده این محصولات را تامین کند. بازار فروش انواع ورق کامپوزیت اعم از کند سوز و یا معمولی نسبت به سال های گذشته رواج بیشتری پیدا نموده است.
مشاوره صادرات ورق کامپوزیت
با توجه به افزایش عرضه و تقاضای ورق های کامپوزیت شاهد ایجاد و تولیدات زیادی در کشور هستیم. اغلب مردم اطلاعات دقیقی و مناسبی نسبت به تقسیم بندی های ورق کامپوزیت ندارند. برای اینکه مشتریان و خریدارن محترم را نسبت به وجود تقسیم بندی های محصولات آلومینیوم کامپوزیت آگاه سازیم، نیاز به مطالعه مقالات سایت و یا تماس با کارشناسان ما را داشته باشند.
ورق های کامپوزیت نسبت به سایر محصولات از کارایی و ویژگی های خاصی برخوردار است. اغلب کارفرماها و معماران به دنبال استفاده از محصولات کامپوزیت پرمیوم باند در نمای داخلی و یا خارجی ساختمان خود را دارند. در صنایع آلومینیوم محصول های زیادی تولید شده است که، ورق های کامپوزیت یکی از جنس های مرغوب و به روز در بازار می باشد.
Comment (1)
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید : فروش کامپوزیت به خارج از کشور […]