بررسی عوامل موثر بر قیمت کامپوزیت | 5 عامل اساسی
عوامل موثر بر قیمت کامپوزیت
امروزه نمای کامپوزیت یکی از بهترین، نماهای ساختمانی است که در کشورهای توسعه یافته به کار می رود. فاکتورهای مؤثر در تعیین قیمت نمای کامپوزیت به آیتم های مختلفی بستگی دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از: نوع ورق ، نوع طرح نما، روش نصب ، مقدار قوطی مصرفی در نمای ساختمان ، مقدار حجم و پروژه محل بستگی دارد. با این وصف تعیین قیمت نمای کامپوزیت بدون در نظر گرفتن موارد فوق امکان پذیر نمی باشد.
هزینه های نمای کامپوزیت به شرح زیر می باشد:
قیمت ورق کامپوزیت
برای اجرای نمای کامپوزی به ورق آلومینیوم کامپوزیت نیاز دارید. قیمت ورق کامپوزیت از متری 360 هزار تومان به بالا در بازار موجود می باشد. که با توجه به ضخامت آلومینیوم و همچنین نوع روکش رنگ روی ورق قیمت های آنها متفاوت می باشد . همچنین اگر پروژه ای دارید که نیاز به ورق کامپوزیت ضد حریق یا نسوز دارید ، ورق های ضد حریق کامپوزیت با کیفیت بالا قابل تولید می باشد که بابت هر متر مربع بین 50 تا 190 هزار تومان می باشد. که البته بستگی به نوع گرید یا درجه ضد حریق آن می باشد . ( قیمت های درج شده حدودی می باشد برای اطلاع از قیمت دقیق ورق کامپوزیت به صفحه لیست قیمت ورق کامپوزیت مراجعه نمایید )
هزینه قوطی نمای کامپوزیت
برای زیرسازی نمای کامپوزیت نیاز به قوطی نما دارید. قوطی های فلزی بستگی به نوع طرح و کیفیت آنها از متری 150 هزار تومان تا متری 250 هزار تومان در بازار موجود است.
سایز استاندارد قوطی جهت زیرسازی نمای کامپوزیت 40×40 می باشد . البته بستگی به محل نصب ورق کامپوزیت نیز دارد .
هزینه اجرت نصب ورق کامپوزیت
برای نصب کامپوزیت اجرت ها نیز با توجه به روش نصب و کیفیت کار و نوع طرح مختلف می باشد ولی از حدود متری 150 هزار تومان شروع و تا متری 300 هزار تومان متفاوت می باشد.
قیمت دستمزد نصاب برای پروژه های مختلف ، متفاوت می باشد . همچنین نوع روش اجرایی بسیار در قیمت دستمزد نصاب تاثیرگذار می باشد .
هزینه های طراحی سه بعدی پروژه و آماده کردن نقشه های اجرایی
برای اجرای نمای کامپوزیت، میبایست طرح سه بعدی نما قبل از اجرا آماده شده باشد. بدون داشتن طرح سه بعدی معمولا در اجرا، مجبور به دوباره کاریهای بسیاری خواهید شد.
لذا طرح ساده و با در نظر گرفتن کلیات نما میبایست آماده گردد که رنگ بندی ورق های کامپوزیت، و فرم ها در این طرح بیشتر حائز اهمیت است.
پس از آماده شدن طرح میبایست وضعیت موجود نما توسط نقشه برداران مسلط به نمای کامپوزیت، برداشت گردد. سپس طرح های پانل ها و نقشه های کارگاهی توسط مهندسان آشنا به جزئیات نمای کامپوزیت ارائه میگردد.
انجام مراحل فوق ممکن است که هزینه کمی را برای کارفرمایان ایجاد نماید ولی قطعا از پرت مصالح و ورق کامپوزیت و زمان تلف شده جلوگیری خواهد کرد که در مجموع باعث کم شدن چند برابری هزینه ها خواهد شد.
سایر هزینه های اجرای نمای کامپوزیت
به جز موارد فوق برای اجرای نمای کامپوزیت نیاز به طراحی نمای ساختمان ، هزینه های پرت ورق و قوطی، هزینه های مصالح ریز می باشد که با در نظر گرفتن همه موارد فوق و چند درصد سود متعارف برای شرکت مجری نمای کامپوزیت هزینه ها به دست می آید.
هزینه های اجرایی نمای کامپوزیت
به جز موارد فوق برای اجرای نمای کامپوزیت نیاز به طراحی نمای ساختمان ،
هزینه های پرت ورق و قوطی، هزینه های مصالح ریز می باشد،
این موارد با در نظر گرفتن سود متعارف برای شرکت مجری محاسبه می شود.
به طور کلی اجرای نمای کامپوزیت مناسب و نسبتا با کیفیت حدودا هر متر مربعی 500 تا 800 هزار تومان می باشد.
برای انتخاب مناسب ترین ورق کامپوزیت برای پروژه شما که هم از نظر قیمتی بهینه باشد و هم از نظر کیفیت جوابگوی ساختمان شما باشد می توانید با کارشناسان ما در تماس بگیرید.
سوالات متداول در خصوص عوامل موثر در قیمت ورق کامپوزیت
خیر ، ابعاد ورق کامپوزیت هیچگونه تاثیر در قیمت ورق کامپوزیت ندارد . و می توان ورق کامپوزیت را در ابعاد دلخواه تولید کرد .
قیمت ورق کامپوزیت در برندهای مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد . و علت اصلی آن تفاوت در نوع پوشش رنگ و ضخامت آلومینیوم در برندهای مختلف می باشد .
از عوامل دیگری که بر روی قیمت ورق کامپوزیت بسیار تاثیرگذار است قیمت دلار ، و قیمت جهانی آلومینیوم نیز می باشد .
دیدگاهتان را بنویسید