مقایسه عملکرد انواع ورق کامپوزیت ضدحریق
بررسی رفتار کلاس های مختلف کامپوزیت های پرمیوم باند در برابر حریق
در این مقاله سعی داریم مطالبی را درباره مقایسه عملکرد انواع ورق کامپوزیت ضدحریق بیان نماییم :
حفاظت در برابر آتش برای نمای ساختمان از مرحله برنامه ریزی شروع می شود . در سطح جهانی، معماران و مالکان ساختمان ملزم به رعایت مقررات سختگیرانه با هدف حفاظت از ساکنان و مراجعه کنندگان و همچنین ساختار اصلی ساختمان و محیط اطراف در برابر خطرات آتش سوزی هستند ، اما صرف نظر از مقررات ، انتخاب درجه مناسب مصالح ساختمانی مقاوم در برابر حریق برای کاربران ضروری است. که می تواند آسیب به جان انسان ها و سازه را به حداقل برساند.
مهم است که تفاوت بین رتبه بندی آتش و بازدارندگی آتش را درک کنید. هر محصولی میتواند درجاتی از رتبهبندی آتش داشته باشد، اما لزوماً آن را مقاوم در برابر آتش نمیکند.
یکی از متریال های مدرن در نمای ساختمان ، ورق آلومینیوم کامپوزیت می باشد . اگر قصد استفاده از این متریال نما را دارید باید به چند نکته مهم دقت لازم را داشته باشید .
با ما همراه باشید .
با توجه به آتش سوزی های اخیر که در کشور رخ داده است و عدم توجه به نوع ورق کامپوزیت اجرا شده در نما متاسفانه شاهد آتش سوزی و خسارات وارد شده جانی و مالی زیادی به بار آمد .
با پیشرفت تکنولوژی در زمینه تولید ورق کامپوزیت ، امروزه شاهد تولید ورق کامپوزیت بصورت ضد حریق هستیم .
کارخانه پرمیوم باند نیز موفق به تولید ورق کامپوزیت ضد حریق در گرید های مختلف شده است .
انواع ورق کامپوزیت ضد حریق :
ورق های کامپوزیت ضد حریق طبق کلاس بندی اروپایی به غیر قابل اشتعال A2 ، خودخاموش شونده B1 PLUS ، کند سوز B1 NORMAL و اشتعال پذیری کم B2 ( به این کلاس ضد حریق FR IR ) نیز گفته می شود .
تفاوت تمامی کلاس بندی این ورق ها در زمان بندی برای گسترش آتش سوزی و نقطه احتراق آن می باشد .
قیمت ورق کامپوزیت ضدحریق
برای خرید ورق کامپوزیت ضد حریق و یا مشاوره می توانید با شماره 09120318766 تماس و یا با پر کردن فرم مشاوره کارشناسان ما با شما تماس بگیرند .
قیمت ورق کامپوزیت ضد حریق به نوع پلی اتیلن (گرید ضد حریق) بستگی دارد .
و این قیمت بصورت ثابت به قیمت اصلی ورق کامپوزیت اضافه می گردد .
برای اطلاع از قیمت ورق کامپوزیت ضد حریق می توانید به صفحه لیست قیمت ورق کامپوزیت مراجعه نمایید .
ضخامت ورق کامپوزیت ضد حریق :
به طور معمول ورق های کامپوزیت ضد حریق در همه ضخامت ها بجز تابلویی و در بعضی مواقع اکونومی قابل تولید می باشد .
کاربرد های ورق کامپوزیت ضد حریق :
کاربرد این ورق های بیشتر در پروژه ها حساس از بابت آتش سوزی مانند جایگاه های سوخت ، برج ها با ارتفاع زیاد ، ایستگاه های قطار شهری و …
به طور کلی ورق های کامپوزیت دارای کاربرد های مختلف و متعددی هستند از نمای داخلی تا نمای خارجی که می توان بصورت ضد حریق اجرا کرد .
ورق کامپوزیت ضد حریق واقعی :
ورق های کامپوزیت گرید A جزء کلاس ضد حریق نسوز هستند . ورق هایی نظیر لانه زنبوری ،3D پنل که دارای لایه و هسته مرکزی آلومینیومی هستند را می توان به عنوان ورق کامپوزیت کاملاً نسوز نام برد .
مرجع تایید ورق کامپوزیت ضد حریق :
ورق های کامپوزیت ضد حریق حتماً باید دارای گواهینامه فنی مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی را دارا باشند .
بنابراین اگر قصد خرید ورق کامپوزیت ضد حریق را دارید حتما قبل از خرید گواهینامه فنی ضد حریق را از فروشنده ورق کامپوزیت درخواست نمایید و دقت نمایید که اعتبار لازم را داشته باشد .
هشدار :
متاسفانه برخی از سودجویان از عدم آگاهی مشتری و کارفرما سوء استفاده میکنند و گرید ضد حریق پایین را به عنوان ضد حریق کندسوز فروخته ، بنابراین حتما از فروشنده درخواست نمایید نوع ضد حریق را در پیش فاکتور و یا فاکتور قید نماید و پشت ورق بصورت حک شده باشد .
مقایسه عملکرد گرید های مختلف ورق کامپوزیت ضد حریق :
ورق های کامپوزیت ضد حریق در گرید های مختلف رفتار های متفاوتی در برابر آتش از خود نشان می دهند .
به عنوان نمونه در ورق های کامپوزیت ضد حریق گرید B1 Plus در برابر حریق ورق در کوتاه ترین زمان خاموش شده و تولید گاز سمی و پلی اتیلن آن ذوب و چکه نمی کند .
در کلیپ زیر می توانید رفتار و مقایسه انواع ورق کامپوزیت ضد حریق در گریدهای مختلف را مشاهده نمایید .
دیدگاهتان را بنویسید