عایق آب بندی نما کامپوزیت
آب بندی نمای کامپوزیت چیست و با چه موادی باید انجام می شود؟
در این مقاله سعی داریم درباره عایق آب بندی نما کامپوزیت توضیحاتی را ارائه دهیم .
آب بندی نمای ساختمان یا درزگیری کامپوزیت نما از جمله کارهایی است که بهتر است در سازه ها انجام شود ،
اگر برای شما هزینه مهم نیست و بیشتر به عمر نما و دکوراسیون خانه می اندیشید
ما پیشنهاد میکنیم از محصولات درجه یک و خارجی استفاده کنید.
اما آب بندی نمای ساختمان ، آب بندی نمای کامپوزیت یا آب بندی سنگ در صورتی که رطوبت به ساختمان نفوذ کرده است ضروری است.
زیرا با گذشت زمان هزینه های بیشتری برای شما به همراه دارد مانند:هزینه کچ کاری و نقاشی که بعد از آب بندی نمای کامپوزیت یا آب بندی سنگ باید صورت گیرد.
در صورت ورود آب و نم زدگی به داخل ساختمان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کند. شما می توانید با یکبار تعمیرات نما از بیرون دیگر نگران گریز اب از سطح رویی نما نداشته باشید.
می توان نمای ساختمان را از روزنه های ورود آب و چنین مشکلاتی جلوگیری کرد آب یک مایه مخرب برای گچ های داخل ساختمان است،پس ضد آب سازی نمای یک اصل مهم می باشد پس در کمترین زمان و با هزینه کم سنگ ، کامپوزیت یا شیشه های نمای ساختمان را عایق بندی کنید.
آب بندی کامپوزیت نمای ساختمان :
کامپوزیت را فقط با بندکشی پلاستیکی عایق بندی می شود زیرا از نظر زیبایی سازه شما را خراب می کند. در نما کامپوزیت لاستیک های مخصوص آب بندی در درزها وجود دارند که بعد از مدتی در اثر انبساط و انقباض کارایی خود را از دست میدهند.
برای آب بندی درزها از چسب های مخصوص آب بندی به نام پلی یورتان استفاده میشود که در برابر اشعه آفتاب و رطوبت بسیار مقاوم هستند استفاده میشود.برای آب بندی نمای ساختمان ابتدا باید به جای لاستیک های قدیمی، چسب پلی یورتان بریزید.
سپس و برای این کار ورق های کامپوزیت را با چسب کاغذی بپوشانید تا مشکلی برای پاک کردن این چسب ها از کامپوزیت ها نداشته باشید. در آخر لاستیک های جدید را جایگزین میکنیم تا آب بندی نما به درستی پایان یابد.
قویترین مواد و چسب برای انجام آب بندی نمای ساختمان :
چسب آب بندی نما در عایق بندی ساختمان یکی از روش های بسیار کاربردی برای عدم نفوذ رطوبت، گرما و یا سرما به داخل فضای ساختمان است.انتخاب بهتربن چسب برای آب بندی با کمترین اجرت که هم برای شما مقرون به صرفه است .
پس باید بدانید چه چسبی برای چه نمایی استفاده کنیم . از چسب آب بندی نما برای درزگیری در فواصل درب و پنجره، چهارچوب درب و پنجره ها و همچنین ترک ایجاد شده در دیوار نیز می توان استفاده کرد.
وقتی شما از چسب آب بندی نما در ساختمان خود استفاده می کنید یک گزینه کاملا استاندارد را برای عایق کاری ساختمان خود انتخاب کرده اید.
موارد کاربرد آب بندی نما ساختمان :
- آب بندی نما ساختمان به منظور جلوگیری از نفوذ آب باران و رطوبت هوا
- آب بندی نما ساختمان برای جلوگیری از شوره زدگی
- آب بندی نما ساختمان برای جلوگیری از آلودگی نما ساختمان
- آب بندی نما ساختمان به منظور جلوگیری از نفوذ گرما و سرما در فصل های مختلف سال
Comment (1)
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید : آب بندی نمای کامپوزیت […]