بررسی طراحی و اجرای نمای تجاری از نظر سبک و متریال های مختلف
طراحی و اجرای نمای تجاری
در طراحی و اجرای نمای تجاری یکی از عوامل مهم تعیین کننده نوع کاربری ساختمان است. برای مثال ساختمان های تجاری به عنوان مراکزی که در همه جای دنیا مورد توجه قرار می گیرد و اهمیت بالایی دارد، باید نمایی مناسب و خاص داشته باشند تا در شهرهای بزرگ دیده شوند.
اما اینکه چطور میتوان یک طراحی جذاب برای نمای تجاری استفاده کرد با ما همراه باشید :
نماهای تجاری دارای چه سبک های می باشد :
- سبک کلاسیک
- سبک معاصر
- سبک مدرن
- سبک مینیمال
عوامل موثر در تعیین نوع نمای تجاری
- سلیقه ی کارفرما
- بودجه
- کاربری ساختمان تجاری
- طراحی داخلی ساختمان
انواع مختلف نمای ساختمان های تجاری از نظر متریال و مصالح :
نمای تجاری با استفاده از ورق کامپوزیت
کامپوزیتها یکی از پرکاربرد ترین مصالحی هستند که اغلب در ساختمان های تجاری استفاده میشوند و یا اغلب در قسمتی از نما از ورق کامپوزیت استفاده میکنند . از مزایای نمای کامپوزیت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اجرای آسان
- هزینه پایین
- وزن پایین
- مقاومت بالا
- تنوع بالا در طرح و رنگ
هزینه ی تقریبی نمای کامپوزیت :
برای اجرای نمای کامپوزیت به ورق کامپوزیت نیاز میباشد که ورق های کامپوزیت معمولی از متری 507 هزار تومان تا متری 890 هزار تومان در بازار موجود میباشند.
میانگین تمامی هزینه های نصب، اجرا و متریال برای نصب نمای کامپوزیتی از متری 500 هزارتومان به بالا میباشد.
نمای تجاری با ورق فلزی
هدف اکثر طراحان برای استفاده از فلز در نمای ساختمانهای تجاری ،لوکس کردن ساختمان است. صفحات فلزی مصرفی در این نوع نما عمدتاً از جنس فولاد، آهن و آلومینیوم میباشد و در برابر عوامل طبیعی و محیطی از مقاومت بالایی برخوردار میباشند.
اجرای نمای فلزی شامل طراحی و پیاده سازی نماهای ساختمانی با الگوی خاص بر روی ورق آهن است. در نمای فلزی معمولا از ورق آهن با ضخامت حداقل 2 میلیمتر استفاده می شود. مزیت اصلی آهن در اجرای نمای فلزی قابلیت اجرای آن به شکل یک پارچه است.
نمای تجاری با استفاده از شیشه
شیشه یکی از مدرن ترین متریال ها است که در اجرای نماهای تجاری به علت زیبایی و شکوهی که دارد بسیار پر مصرف میباشد. از شیشه ها میتوان به روش های مختلف در نماهای مدرن استفاده نمود.گاهی شیشه در چارچوبهایی مشخص شده در نما استفاده میشود و گاهی همدارای چهارچوبهای مجزا برای خود هستند که به این نوع نمای شیشه ای، کرتین وال گفته میشود
مزایای نمای شیشه ای:
- عایق صوتی
- عایق در برابر اشعه ی ماورا بنفش
- بهره وری از انرژی خورشید
- تنوع در رنگ
- کاهش هزینه
- بار مرده ی کم
دیدگاهتان را بنویسید