صادرات ورق کامپوزیت | استعلام قیمت صادرات ورق کامپوزیت 2023
مشاوره : 09120318766
در بین تمام محصولات صادراتی ایران، ورق کامپوزیت یکی از کالاهای محبوب با میزان تقاضای بالا است. ایران یکی از تولیدکنندگان شناختهشده ورقهای کامپوزیت در سطح منطقه و فرا منطقه است. صادرات ورق از تجارتهای قدیمی بازرگانان ایرانی است که در دهه اخیر یک نمودار سینوسی را از لحاظ فروش را طی کرده است. ورقهای کامپوزیت در بسیاری از نماهای ساختمانی مورداستفاده قرار میگیرند و اکثر کشورهایی که توان تولید آنها را ندارند، متقاضی خرید آن از کشورهای مختلف هستند .
ورق کامپوزیت صادراتی
کشورهای نظیر چین ، آمریکا و آلمان که قطب های صنعتی دنیا هستند، بزرگترین واردکنندههای این محصول هستند. چین و کره نیز دو صادرکننده بزرگ ورقهای کامپوزیت در جهان هستند. ایران بهعنوان یک کشور آسیایی با منابع غنی، سهم خوبی از صادرات ورق در دنیا دارد. در سالهای 90 تا 93، حجم صادرات ورق کامپوزیت ایران بسیار بالا بود و در حال حاضر با افت قابلتوجهی روبهرو شده است. خوشبختانه مجدداً شرایط صادرات این محصول در حال بهبود است و امکان کسب سود برای تاجران و ارزآوری برای کشور وجود خواهد داشت.
صادرات ورق به کدام کشورها سودآور است؟
ورقهای کامپوزیت بیشترین تقاضا را بین تمام محصولات صادراتی ایران دارند. با توجه به مشکلاتی که وجود دارد، صادرات به بسیاری از کشورها امکانپذیر نیست؛ اما در منطقه اوضاع متفاوت است. ایران روابط خوبی با بیشتر کشورهای همسایه و البته همپیمانان خود دارد که صادرات ورق به آنها بهسادگی امکانپذیر است. در ادامه با بعضی از خریداران فعلی ورق ایران آشنا میشوید.
صادرات ورق کامپوزیت به عراق
در حال حاضر عراق مشغول بازسازی کشوری است که بیش از یک دهه زیر فشارهای سیاسی و نظامی فراوانی بوده است. عراق روابط خوبی با ایران دارد و فرصت صادرات انواع ورق کامپوزیت برای واحدهای تولیدی ایران مهیا است.
ایران نزدیک به 20 درصد از کالاهای ورودی به عراق را تأمین میکند و بازارهای عراق سودآوری خوبی برای ایران دارد. وجود مرزهای متعددی مثل مرز مهران و جذابه باعث شده تا صدور کالا به این کشور بهآسانی انجام شود.
صادرات ورق کامپوزیت به سوریه
کشور سوریه در سالهای اخیر، محصولاتی مثل انواع ورق کامپوزیت ، فولادی، سنگآهن، میلگرد و… را از ایران وارد کرده است. این کشور مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته و عمران و آبادی یکی از مهمترین برنامههای دولتمردان سوریه است. ایران با این کشور مرز مشترک ندارد؛ صادرات ورق به سوریه از طریق کشور عراق انجام میشود.
صادرات ورق کامپوزیت به ازبکستان
ازبکستان کشوری درحالتوسعه است که روابط تجاری خوبی با ایران دارد. ازبکستان یک بازار هدف سودآور برای تاجران ایرانی و منبع قابلتوجهی برای ارزآوری به داخل کشور است. انواع پروژههای ساختمانسازی، جاده و راهسازی، نوسازی شهرها و… سبب شده که این کشور نیاز مبرمی به مصالح ساختمانی و بهویژه انواع ورق، داشته باشد.
صادرات به ازبکستان از طریق کشور ترکمنستان انجام میشود؛ همین موضوع سبب چالشهایی درزمینهٔ صدور کالا به ازبکستان شده است. کشورهای متعددی نظیر افغانستان، آذربایجان، کویت، پاکستان، ترکمنستان، قطر و عمان از مقاصد صادرات ورق ایران است. انتظار میرود با سامان اوضاع سیاسی ایران، کشورهای بسیار بیشتری در آینده به این لیست اضافه شوند.
صادرات ورق کامپوزیت به افغانستان
در سال گذشته حدود 2.5 میلیارد دلار انواع کالا از ایران به افغانستان صادر شد. عمده کالاهای صادر شده از ایران به افغانستان شامل مواد غذایی، مواد نفتی، مصالح ساختمانی و تجهیزات الکتریکی می باشند. از جمله پایانه های مرزی معروف ایران افغانستان می توان به پایانه مرزی اسلام قلعه، تایباد و زرنج اشاره کرد.
در خصوص تجارت با افغانستان لازم به ذکر است تاجران این کشور در ابتدا بسیار سخت اعتماد می کنند ولی زمانی که ارتباط برقرار شود دیگر سخت گیری اولیه وجود نخواهد داشت. همچنین سیستم های مالی و بانکی در افغانستان شفاف نبوده و به همین دلیل مبادلات پولی معمولا به صورت cash یا چمدانی و یا از طریق صرافی و حواله انجام می گردد.
صادرات ورق کامپوزیت به پاکستان
صادرات ورق کامپوزیت به پاکستان که بازار مکمل ایران محسوب می شود، نقطه عطفی در صادرات ایران می باشد.بدین معنی که در ازای صادرات به این کشور، واردات نیز انجام می پذیرد ولی حجم صادرات بسیار بالاتر از واردات است. از این رو بازار پاکستان، یکی از بازارهای پررونق و مهم کشور ایران است.
از جمله مهمترین کالاهای صادراتی به پاکستان، سوخت، آهن و فولاد بویژه ورق کامپوزیت و ورق گالوانیزه و کلیه محصولات غذایی و پوشاک است. مهمترین نکته در صادرات به پاکستان، رقابتی بودن بازار این کشور می باشد. لذا ورق کامپوزیت صادراتی به پاکستان باید قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشد.
همچنین به دلیل داشتن مرزهای متعدد، امور گمرکی و صادرات کامپوزیت ، به دقت و تجارب زیادی نیاز دارد. تیم صادرات پرمیوم باند ، این قول را به شما می دهد که صادراتی به سادگی خرید و فروش داخلی، برای شما رقم بزند.
صادرات ورق کامپوزیت به ارمنستان
صادرات ورق کامپوزیت به ارمنستان که یکی از بهترین بازارهای هدف کشورهای ایران، پاکستان و گرجستان است، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.با توجه به روابط تجاری موفق و توافق نامه های تجاری، فرصت بزرگی برای صادرات ایران به کشور ارمنستان وجود دارد که البته بخش اعظمی از مسیر طی شده است.
در حال حاضر بعد از محصولات غذایی ، قیر و فرآورده های نفتی، ورق آلومینیوم کامپوزیت و ورق سیاه صادراتی و فولاد بیشترین حجم صادرات به ارمنستان را به خود اختصاص داده اند. تنها نکته حائز اهمیت در بازار ارمنستان، شناخت نیاز بازار ارمنستان، توانایی ها و منابع کشوری و داخلی و همچنین ایجاد مزیت رقابتی در محصولات صادراتی است. آگاهی و دانش تیم صادرات پرمیوم باند ، درتجارت با کشور ارمنستان با شما همراه خواهد بود.
نحوه خرید ورق صادراتی
همانطور که گفته شد پروسه صادرات ورق کامپوزیت مراحل مختلفی دارد و با چالشهایی روبرو است. این چالشها شامل مشکلات ایران با برخی کشورها و تحریمهایی است که برای ایران وضع شده است. به همین دلیل در این راه محدودیتهایی وجود دارد. با همه اینها گروه کارخانجان پرمیوم باند میتواند به شما در زمینه صادرات کمک کند. تنها کافی است با شمارههای موجود در وبسایت تماس بگیرید و از راهنمایی کارشناسان بهرهمند شوید. در این مطلب همچنین سعی کردیم قیمت صادرات ورق کامپوزیت را بررسی کنیم. البته بهتر است برای استعلام قیمت بروز این محصولات با کارشناسان فروش پرمیوم باند ارتباط بگیرید.
صادرات انواع ورق کامپوزیت
آیا به موضوع واردات یا صادرات انواع ورق کامپوزیت فکر کرده اید؟ آیا می دانید امروزه قسمت عظیمی از تولیدات ورق های کامپوزیت به سرتاسر جهان قابل دسترسی است؟ وقتی شما یک کالا یه برند خارجی را می بینید به این موضوع به این فکر می کنید که این کالا چگونه در کشور دیگری قرار گرفته است؟
همیشه تولید کنندگان کالا مشتریان خاص خود را دارند. و مشتریان هم چگونگی تهیه ورق کامپوزیت را بلد هستند . انواع ورق کامپوزیت که می توان جهت صادرات به کشور های دیگر انجام داد عبارتند از : ورق کامپوزیت PVDF ، ورق کامپوزیت نانو هایگلاس ، ورق کامپوزیت طرح سنگ ، ورق کامپوزیت طرح چوب ، ورق کامپوزیت نمای داخلی ، ورق کامپوزیت هانی کامب و تری دی پنل می باشند .
ایران صادر کننده انواع ورق های کامپوزیت
برای صادرات باید منابع کافی در اختیار داشت منابعی که یا آنهارا مستقیم و به صورت خام صادر کرد یا منابعی که از آنها کالاهای تولید کرد و صادر کرد.
در کنار منابع مورد نیاز و کافی و حتی بیشتر از نیاز داخلی خود کشور مسئله دیگر مسئله ارتباطی است، راه های ارتباطی از مهم ترین مسائل در یک تجارت صادرات وادراتی موفق به حساب می آیند.
کشور ایران به لطف موقعیت جغرافیایی خود و همسایگی با کشور های نه چندان پیشرفته این امکان را داراست که نقش مهمی در صادرات داشته باشد و تاجران موفقی در این زمینه پرورش دهد. ایران از صادر کننده انواع کامپوزیت در آسیا است. از عوامل صادراتی ایران انواع ورق های کامپوزیت است که نقش بسیار مهمی در صادرات آن به دیگر کشور ها دارا است.
صادرات همیشه با سود فراوان همراه است که سهم ورق های کامپوزیت از این سود بسیار بالا است و نقش مهمی در اقتصاد کشوری دارد. اگر شمام به یک صادرات خوب و موفق فکر می کنید حتما به صادرات ورق های کامپوزیت فکر کنید.
ورق کامپوزیت مرغوب از کجا تهیه کنیم؟
ورق کامپوزیت مرغوب از کجا تهیه کنیم؟ این سوالی است که همه این روز ها به دنبال جواب دادن به آن هستند
و ما به شما کمک خواهیم کرد تا خرید با قیمت مناسب و کیفیت بالا داشته باشید.
همیشه تولید کنندگان به دنبال مشتریان وفادار می گردند و مشتریان به دنیال کالای با کیفیت و قیمتی مناسب می گردند.
این امر باعث شده همیشه مشتریان به دنبال ورق کامپوزیت با قیمت مناسبی برای خرید باشند که کیفیت و قیمت را تضمین کند.
از مراکز فروش که میتوان به آن برای تهیه ورق کامپوزیت مرغوب اشاره کرد تماس با شماره 09120318766 می باشد
که همیشه با قیمتی مناسب تر از بیرون در اختیار مشتریان قرار می دهند.
دیدگاهتان را بنویسید