آموزش طراحی و ساخت تابلو با کامپوزیت | مزایا استفاده از ورق کامپوزیت
اگر شما هم قصد اجرا و ساخت تابلو با کامپوزیت را دارید ، این مقاله را مطالعه نمایید :
ساخت تابلوهای زیبا با زمینه کامپوزیت
برای معرفی کسب و کار خود و همچنین داشتن یک نمای عالی در سر در فروشگاه، شرکت و اداره خود به راحتی میتوانید به ساخت تابلو کامپوزیت فکر کنید؛ چرا که حروف برجسته این تابلوی فوق العاده محبوب و کاربردی میتواند به راحتی به عنوان یک پیام رسان مفهومی به تبلیغ کسب و کار شما در بهترین حالت و شکل ممکن بپردازد.
شما بدون شک در مکانهای زیاد انواع تابلو کامپوزیت را در متریالهای متفاوت مشاهده کردهاید؛ چرا که این تابلوها از جمله تابلوهایی بسیار مستحکم و در عین حال سبک می باشند که به راحتی افراد میتوانند به واسطه حروف برجسته آن و همچنین طرح های مختلفی که میتوان بر روی آن پیاده سازی کرد، برای بسیاری از مکان ها مورد استفاده قرار دارد.
اما شاید یکی از دلایل بسیار کاربردی و عالیه استفاده از تابلو کامپوزیت با علت استقامت و جلوگیری از انواع آلودگی آن در مقابل انواع شرایط جوی و گردو غبار در محیط باشد؛ چرا که شما حتی میتوانید ورق های کامپوزیت را بدون هیچ مشکلی به فرم دلخواه خود نزدیک کرده و حتی قابلیت شستشوی تابلوهای کامپوزیت این تابلو بی نظیر را به یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین تابلو های تبلیغاتی تبدیل کرده است.
موارد استفاده از ورق کامپوزیت
از ورقهای کامپوزیت برای ساخت نماهای زیبای ساختمان و ساخت زمینه برای تابلوهای محیطی تبلیغاتی و فروشگاهی استفاده می شود. کامپوزیت از نظر لغوی به معنای مخلوط مرکب هست و از لایه های مختلفی تشکیل شده است. کامپوزیت شامل دو قسمت ذرات به هم چسبیده و ماده محصور کننده است، ذرات به هم چسبیده پوسته ای تشکیل شده است از ۲ ورق آلومینیوم و هسته میانی پلی اتیلن که ضخامت آن با لایه های چسب کلا به ۴ میلی متر می رسد. از ورق کامپوزیت برای ۲ منظور بیشترین استفاده می شود :
۱) در نمای ساختمان ها
۲) برای ساخت تابلو کامپوزیت
تابلو کامپوزیت چیست ؟
یکی از راه های رایج ساخت تابلوهای تبلیغاتی که در حال حاضر به عنوان یک تبلیغات مدرن کارایی زیادی دارد تابلو کامپوزیت هست. برای تولید بدنه تابلو کامپوزیت از ورق کامپوزیت همچنین برای نوشتن پیام تبلیغاتی، انواع متعدد حروف برجسته مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایا تابلو با استفاده از ورق کامپوزیت
تابلو کامپوزیت چه مزیتی دارد :
- شامل آلیاژ مقاوم ، با طول عمر بالا و وزن کم.
- تنوع رنگی فراوان.
- زمینه مناسب جهت نصب انواع تابلوهای حروف برجسته
- این قابلیت را دارد که ورق کامپوزیت به شکل و فرم دراید.
- قابل شستشو است.
- ضد زنگ است.
- مقام در برابر آتش سوزی
- مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی و اشعه ماورا بنفش
- به خاطر خاصیت پاکسازی خودکار در مقابل گرد و غبار و آلودگی های محیطی کثیف نخواهد شد و همواره براق و زیبا به نظر می رسد .
نصب و اجرای بسیار راحت تابلو کامپوزیت
توجه داشته باشید که برای ساخت تابلو کامپوزیت اصولاً نحوه نصب و اجرای آن نیز موضوع بسیار مهمی به حساب میآید؛ چرا که شما ما برای نصب تابلو کامپوزیت تنها به یک زیرسازی بسیار جزئی نیاز دارید که البته با استفاده از پروفیل های آلومینیومی شما این قدرت و اختیار را دارید که به نصب این تابلو به عنوان یک نما در هر مکان و محدوده ای به راحتی بپردازید. در روش دیگر اصولاً نوع اتصال کامپوزیت کاملا مخفی و پنهان است که البته این روش به روش فیکس معروف بوده و هزینه نصب آن نیز نسبت به روش قبلی مقداری متفاوت است.
اما در هر صورت شما برای تهیه و خرید تابلو کامپوزیت اصولاً باید به نوع موارد و همچنین تعداد ورق مورد کاربرد در تابلو کامپوزیت توجه ویژه ای داشته باشید. در صورت کلی استفاده از تابلو کامپوزیت را به عنوان به صرفه ترین راه تبلیغاتی معرفی کرده اند؛ چرا که هزینه ساخت و نصب بالایی ندارد و شما به راحتی می توانید از این تابلو برای نمای بسیاری از فروشگاهها، ادارهها و مکانهای مختلف دیگری در طرح ها و ابعاد گوناگون استفاده کنید.
ورق کامپوزیت تابلو
امروزه ورق های کامپوزیت متعددی از نظر ضخامت و نوع رنگ در بازار عرضه می شود که این تنوع باعث ایجاد برندهای زیادی در ورق کامپوزیت شده است . یکی از انواع ورق های کامپوزیت ، ورق کامپوزیت تابلویی می باشد که بدلیل ضخامت پایین آلومینیوم و پوشش رنگ ضعیفتر از قیمت مناسبتری نسبت به سایر ورق های کامپوزیت ، برخوردار می باشد .
اما اگر قصد استفاده از این ورق ها را دارید باید به چه نکته مهم توجه داشته باشید : ابتدا اینکه این ورق ها بدلیل ضخامت آلومینیوم کمی که دارند ممکن است در هنگام شیار دچار مشکل شوند و ورق بشکند ، پس توجه داشته باشید در می توانید این ورق ها را شیار نزنید . مورد دوم اینکه ، اگر در مناطق گرم با آفتاب شدید هستید ، بدلیل پوشش رنگ ضعیف این ورق ها توصیه نمی شود که از این ورق ها استفاده نمایید زیرا که بعد از مدتی دچار تغییر رنگ خواهد شد .
آموزش ساخت تابلو کامپوزیت
مراحل نصب تابلو کامپوزیت مختلف هستند که مرحله اول آن اسکلت بندی و آهنکشی زیر کار تابلو می باشد. آهنکشی در واقع اسکلت اصلی نمای کامپوزیت است که باید در اجرای آن دقت کافی توسط فردی که میخواهد آن را نصب کند صورت گیرد تا مهمترین بخش که ایمنی نصب یک تابلو می باشد رعایت شود. مراحل نصب تابلوی کامپوزیت به شرح زیر است:
بعد از بازدید از محل نصب تابلو و قبل از اجرای نمای کامپوزیت، تابلو کامپوزیت مغازه و فروشگاه توسط طراح ، طراحی میشود و به تایید کارفرما می رسد و بعد از آن مرحله آهنکشی محل نصب توسط متخصص نصب کامپوزیت با توجه به ابعاد مورد نظر آغاز می گردد.
بعد از مرحله آهنکشی، متریال کامپوزیت در ابعاد مشخص و مرتبط با نوع اسکلت برش داده می شود و بعد از آن توسط ابزار شیار زن، لبه های کامپوزیت شیار داده شده و روی آهن قرار داده می شود که البته این نوع روش اجرا کامپوزیت درز فیکس نامیده می شود و در صورت نیاز نیز می توان از اجراهایی نظیر اچ و ال، هنگ و هوک نیز استفاده نمود که هر کدام از آنها با توجه به نوع سفارشی که فرد برای تابلو میدهد اجرا می شوند.
از محاسن درز فیکس در اجرای نمای کامپوزیت می توان به زیبایی، جداسازی آسان تایل های کامپوزیت، نصب همسطح حروف برجسته روی کامپوزیت و همچنین طول عمر و ثبات در اجرای کامپوزیت اشاره کرد که از پرکاربرد ترین اجراها در ساخت تابلو تبلیغاتی نیز به شمار می رود و اصلی ترین روش نصب تابلو و نمای کامپوزیت است.
بعد از نصب تاfلو های کامپوزیت و اتمام اجرای نمای کامپوزیت، در مرحله آخر نوبت به نصب و روشنایی حروف برجسته که به انتخاب شما میتواند چلنیوم و استیل و … باشد می رسد که قبل از آن پلاک طرح مورد نظر روی نمای کامپوزیت نصب شده و در انتها نصاب تابلو اقدام به نصب و روشنایی حروف برجسته میکند البته در زمان نصب تابلو کامپوزیت و نصب حروف روی آن باید دقت کافی را داشته باشید که هیچ یک از پیچ ها و… در نمای اصلی تابلو نمایان نباشد.
همچنین موضوع قیمت نمای کامپوزیت یا تابلو کامپوزیت در تابلو سازی نیز با توجه به ورق مصرفی که از چه برند و از چه کشوری باشد و متر مربع محاسبه می گردد که از عوامل اصلی تاثیر گذار در آن می توان به نوع اجرا، قیمت حروف برجسته، برند مورد استفاده کامپوزیت و دیگر متریال های به کار رفته در تابلو ساخته شده اشاره کرد.
Comment (1)
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید : ساخت تابلو با کامپوزیت […]