ساختار ورق کامپوزیت داخلی | آشنایی کامل با انواع آن
ورق آلومینیوم کامپوزیت در نمای داخلی
در مقالات قبل ما بسیار راجع به موضوع ورق کامپوزیت در نمای داخلی و کاربرد و اجرا آن در دکوراسیون داخلی اشاره کرده ایم .
اما در این مقاله می خواهیم مطالبی را در خصوص ساختار ورق کامپوزیت داخلی بیان کنیم و اینکه کدام نوع ورق کامپوزیت جهت نمای داخلی مناسب است ؟ کدام پوشش رنگ مناسب نمای داخلی می باشد ؟ و یا اینکه برای دکوراسیون داخلی چه ضخامت از ورق های کامپوزیت مناسبتر است ؟
با این حال ، لازم است که اطلاعات بیشتری در مورد ساختار ورق های کامپوزیت داشته باشیم. استفاده آلومینیوم کامپوزیت در نمای داخلی به دوام کمتری نیاز دارد زیرا در معرض شرایط سختی نیستند. علاوه بر این ، مسئله آتش سوزی به عنوان روکش خارجی مهم نیست. بنابراین ، ورق های کامپوزیت با روکش پلی استر و یا دبل پلی استر بیشتر برای کاربردهای داخلی استفاده می شوند.
علاوه بر این ، روکش رنگ جهت استفاده در نمای خارجی با نمای داخلی متفاوت است. در بیشتر موارد ، از پوشش PE یا دبل پلی استر برای دکوراسیون داخلی استفاده می شود.
گزینه های متنوعی از رنگ با روکش رنگ پلی استر در دسترس است ، و آنها را برای استفاده های داخلی مناسب می کند. علاوه بر این ، ضخامت نیز در ساختار پانل و نصب آن نقش اساسی دارد.
اجزاء تشکیل دهنده نمای کامپوزیت
در کل، ساختار ورق آلومینیوم کامپوزیت به شرح زیر می باشد:
- لایه رنگ پلی استر
- ورق آلومینیومی
- چسب
- لایه پلی اتیلن
- چسب
- ورق آلومینیومی
- رنگ نانو
- لایه چسب ضد خش
- پوشش محافظ
مزایای کاربردی ورق کامپوزیت :
بسیار سبک: کامپوزیتها در مقایسه با بتن و دیگر مصالح نما، بهمراتب سبکتر هستند. مزیتی که کاربرد آنها را آسانتر نموده و استفاده از این مواد را در بناهای ضد زلزله مفید نموده است. ضمن اینکه آسیبهای ناشی از حوادث را نیز کاهش داده است.
نصب آسان: امکان درل کردن و سوراخ کاری آسان و انعطافپذیری در برابر روشهای نصب، کاربرد کامپوزیتها را به کاری آسان، تمیز و بیدردسر تبدیل کرده است. بههمین دلیل نیز در پروژههای ساختمانی مدرن، استفاده از نمای کامپوزیت گزینه مناسبی محسوب میشود.
قابلیت تعویض و ترمیم: از مزایای بزرگ این بافت پوششی، قابلیت تعویض تایلهای آن و ترمیم قسمتهای آسیب دیده است. به این ترتیب میتوان هر بخش از کامپوزیت را عوض و بخش تازه را جایگزین آن نمود.
تنوع رنگی: سلیقه و الزام در ساخت بنا و نمای آن، پارتیشن و دیگر موارد با یکدیگر متفاوت است. رنگ، از اصلیترین مواردی است که میتوان با آن تنوع در نما را ایجاد کرد. همچنین با تنوع رنگی میتوان موارد زیبایی در پارتیشنبندی داخلی و خارجی ساختمان ایجاد کرد.
از این نظر کامپوزیتها با توجه به تنوع رنگی بالایی که دارند فرصت خوبی برای تولید نماهای زیبا و متنوع در اختیار سازندگان ایجاد میکنند.
خواص عایق در برابر صوت، دما و رطوبت: کامپوزیتها بهدلیل بافت و ساختار منسجمی که دارند، از نفوذ عوامل خارجی مانند رطوبت و دما جلوگیری میکنند. همچنین با وجود ترکیب لایهها، مانع از عبور امواج صدا شده و نسبت به این فاکتور نیر عایق و مقاوماند. خاصیتی که کاربرد آنها را بهویژه در نمای ساختمانهای مسکونی و فضاهای درمانی بسیار مطلوب و مناسب نموده است.
انواع ورق کامپوزیت داخلی
تولیدکنندگان ورق کامپوزیت آلومینیوم ، ورق های مختلفی برای کاربردهای متنوع با ضخامت های مختلف ساخته اند.
ورق های کامپوزیت نمای داخلی دارای ضخامت های مختلفی هستند که از ضخامت 1.5 میلیمتر تا 4 میلیمتر می باشند .
بهتر است در هنگام خرید ورق کامپوزیت برای دکوراسیون داخلی ، بسته به محل اجرا و موقعیت نصب ، ورق کامپوزیت مناسب را خریداری کنید .
به عنوان مثال اگر شما می خواهید از ورق کامپوزیت در قسمت بین کابینتی استفاده نمایید .
بهتر است از ورق کامپوزیت با ضخامت بیشتر استفاده نمایید . زیرا که در معرض بیشتر ضربه می باشد و بهتر است استقامت لازم را داشته باشد .
دیدگاهتان را بنویسید