تفاوت چوب ترمووود فنلاندی و ایرانی
تفاوت چوب ترمووود فنلاندی و ایرانی
مدرنیته و صنعتی شدن زندگی و امور روزمره باعث ایجاد فاصله بین بسیاری موارد شده است.بطور مثال امروزه افراد به دلیل مشغله های کاری و مشکلات، فرصت تفریح و استفاده از محیط زیست را ندارند.چوب ترمو که متریالی طبیعی است این حس را به افراد القا می کند.ترمووود متریالی نوین می باشد که در ابتدا از کشور فنلاند، به علت دارا بودن جنگل های فراوان و وفور درختان کاج که مناسب ترین گونه چوب برای ترمو وود هستند پدید آمده است.
امروزه یکی از محبوب ترین متریال ها که بسیار مورد پسند کاربران و معماران می باشد چوب ترمو است.
چوب ترمو در نمای ساختمان به کار می رود و زیبایی و جذابیت خاصی به محیط می دهد.این زیبایی و جذابیت به علت طبیعی بودن این متریال حس خوبی به افراد می دهد.
این مقاله را نیز مطالعه نمایید : تفاوت ترمووود و چوب پلاست
چوب ترمو فنلاندی
ترمووود فنلاندی با کیفیت تر از ترمووود ایرانی می باشد و همین موضوع باعث گرانتر بودن آن است.چوب ترمو در برابر عوامل جوی مقاوم است.ترموود قابلیت رنگ کردن دارد و می توان آن را با توجه به محیط مدنظر هماهنگ کرد تا در انتها، پروژه ای بسیار شیک و مورد پسند خریداران باشد.
ترمو وود چوب فراوری شده است.به این شکل که چوب های کاج، درون محفظه ای توسط آب و بخار و در دمای بالاحرارت دیده و فراوری می شوند و به ترمووود تبدیل می شوند.چوب ترمو ایرانی دارای کیفیت پایین تری نسبت به چوب فنلاندی می باشد.
تفاوت چوب ترمووود فنلاندی و ایرانی
جنگل های ایران دارای درخت کاج کافی برای فراوری و تبدیل به ترمو نیستند به همین دلیل چوب هایی با کیفیت کمتر را از کشورهایی مانند روسیه خریداری می کنند، که متاسفانه از مواد اولیه مناسب بهره مند نمی شوند.همین موضوع باعث کاهش کیفیت ترمو می شود و مقاومت آن را کاهش می دهد.به این صورت که ترموهای ایرانی را اغلب در نمای خارجی،آلاچیق،روف گاردن و نظیر این موارد استفاده نمی کنند.
رنگ ترموود ایرانی روشن تر و سفیدتر از ترموود فنلاندی است.زیرا که مقدار حرارت اعمال شده کمتر از حد استاندارد است، به این دلیل که مواد اولیه تحمل حرارت لازم برای ترمو شدن را ندارند.
چوب ترمو ایرانی
ویژگی دیگر قابلیت پیخ خوری چوب ترمو ایرانی می باشد.
همچنین گره های ترمو وود فنلاندی به شکل بال پروانه می باشد
اما در ترمو وود ایرانی به شکل نقطه می باشد.
با توجه به کیفیت پایینی که ترمووود ایرانی دارد،
قیمت آن نیز کمتر و پایین تر از ترمووود فنلاندی می باشد.
تفاوت دیگر مقاومت و استحکام این چوب هاست.
چوب های ترمووود ایرانی به دلیل اینکه درجه حرارت القا شده به آن ها کمتر از حد استاندارد می باشد.
برای استفاده در فضای خارجی و نمای ساختمان ها مناسب نیستند.
اغلب از ترمو فنلاندی برای نمای ساختمان استفاده می شود که دارای مقاومت بیشتری در برابر عوامل جوی است.
دیدگاهتان را بنویسید