بازسازی نمای ساختمان اداری | معرفی 3 متریال سبک و مناسب بازسازی
بازسازی نمای ساختمان اداری ، چه موقع بهترین زمان انجام آن است؟
نمای ساختمان همچون خود بنا طول عمر خاصی دارد که عوامل زیادی مثل شرایط آب و هوایی منطقه، نحوه اجرا و کیفیت مصالح در تعیین میزان طول عمر نمای ساختمان دخیل هستند و پس از آن بازسازی نما لازم است.
در این مقاله دلایل و نحوه بازسازی نمای ساختمان اداری را مطالعه خواهید نمود.
چرا بازسازی نمای اداری ساختمان باید انجام شود ؟
درگذر زمان، نما دچار تغییراتی هم از نظر ظاهری و هم از نظر مقاومت مصالح بکار رفته میشود. به همین دلیل پس از چند سال صاحبان بنا تصمیم به بازسازی و ترمیم نما میگیرند. گاهی بازسازیها برای حفظ زیبایی نما و ایجاد تنوع در ظاهر آن هماهنگ شدن با محله و حفظ زیبایی شهر انجام میشود؛ اما بیشتر اوقات برای تأمین میزان استحکام نما و جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از سقوط مصالح فرسوده شده انجام می گیرد.
نمای ساختمان های قدیمی مسکونی که تغییر کاربری داده اند و به اداره و شرکت تبدیل شده اند از قاعده بازسازی مستثنی نیست. بهتر است برای بازسازی نمای ساختمان اداری از کامپوزیت، ترمووود، شیشه و یا ترکیبی از این متریال استفاده نمود. البته تنوع متریال موجود در بازار برای بازسازی نما بسیار فراوان است که با توجه به بودجه مورد نظر باید جهت خرید متریال اقدام نمود.
قبل از خرید متریال باید طرح نمای مورد نظر طراحی گردد. سپس طرح به کمیسیون نما در شهرداری می رود و پس از تایید، مجوز اجرای طرح صادر گردد.
بازسازی نمای ساختمان اداری با ورق آلومینیوم کامپوزیت
نمای کامپوزیت بیشترین طرفدار را در نماهای اداری دارد. علت آن سرعت اجرای این نوع نما، طیف رنگ گسترده متریال آن، زیر سازی آسان و سریع، قابل شستشو بودن، عدم تغییر رنگ کامپوزیت در دراز مدت بر اساس عوامل جوی و تابش آفتاب و نیز عدم نگهداری های بعدی در دراز مدت است. ضمناً این نوع نما را می توان بدون تخریب نمای قبلی، روی همان نما اجرا نمود. از نظر قیمت و هزینه نیز، متعادل و مناسب است.
اینکه امکان تخریب و نوسازی کامل ساختمان برای برخی میسر نیست و در بازار امروز با به وجود آمدن برند ها و رقیب های تجاری و شرکت ها مالکان در تلاش اند تا با به وجود آوردن سیمایی زیبا و پر زرق و برق برای محل کار خود اقدام به جذب مراجعین خود کنند، زیرا یک نمای زیبا و شکیل در ذهنیت افراد نسبت به تعامل و فعالیتهای گروه تاثیر گذار است.
با وجود تغییرات بازار و بر آمدن شرکت ها و برندهای تجاری تازه و پر زرق و برق، آن ها نیز می بایستی توان رقابتی مناسب ساختاری و تشکیلاتی را برای خود ایجاد نمایند.
در این گونه شرایط سازمان ها اقدام به بهره گیری از تکنولوژی های روز ساختمان می کنند تا بتوانند ضمن استفاده از مزایای ساختمانی این تکنولوژی های نو، ساختمانشان را تا حد امکان برای مخاطبین و مراجعین مدرن تر و جذاب تر نشان دهند. دلیل این امر آن است که ذهنیتی که در هنگام ورود مراجعان به یک ساختمان اداری در برداشت های ذهنی آنان رخ می دهد در ادامه بر روی نوع تعامل آنان با سازمان مربوطه تاثیر زیادی می گذارد.
بنا بر این هرچه نمای ساختمان زیباتر و جذاب تر باشد می تواند جلوه بهتری از وضعیت داخلی سازمانی و محیط داخلی آن نشان دهد.
اهداف بازسازی ساختمان اداری :
از جمله اهداف بازسازی نمای ساختمان اداری می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- بازسازی برای جلب رضایت بیشتر مراجعه کنندگان؛
- بازسازی برای بهبود جلوه های بصری محیط؛
- بازسازی برای اصلاح تخریبات به وجود آمده؛
- بازسازی برای ایجاد انگیزه در کارمندان؛
- افزایش کلی راندمان محیط کاری.
بازسازی نمای اداری با متریال های مختلف
می دانید که هر متریالی را نمی توان برای بازسازی نما استفاده نمود زیرا که باید از لحاظ وزنی و امکان اجرا آن مناسب بازسازی باشد . بنابراین متریال های مانند ورق آلومینیوم کامپوزیت ، چوب ترموود ، آجر ، سیمان و … از جمله متریال هایی هستند که با کمترین تخریب می توان نمای جدیدی را ایجاد کرد .
این متریال ها علاوه بر اجرا آن بر روی هر نمای ساختمانی که قبلا اجرا شده است از وزن قابل قبولی برخوردار هستند . و کمترین وزن را به سازه وارد می کند .
همچنین این متریال ها قابلیت ترکیب با یکدیگر را دارند و می توان خلق یک نمای تلفیقی را ایجاد نمود .
هزینه های بازسازی نمای اداری
برای برآورد هزینه های بازسازی باید موارد مختلفی را مد نظر داشته باشید . هزینه هایی شامل طراحی سه بعدی ، انتخاب متریال مناسب ، هزینه های اجرا متریال انتخاب شده و … که بهتر است با یک شرکت ساختمانی که دارای رزومه کاری مناسب می باشد مشاوره داشته باشید .
Comment (1)
[…] بیشتر بدانید : انتخاب شرکت بازسازی نما […]