انواع ورق آلومینیوم
ورق های آلومینیومی مختلف
شکی نیست که ورق آلومینیوم یک ورق فلزی منحصر به فرد و تقریباً همه کاره است که کاربردهای بی شماری در دنیای مدرن دارد.
خواص فیزیکی، ساختاری و شیمیایی ورق آلومینیوم آن را در میان محبوب ترین ورقهای فلزی قرار داده است.
در این متن سعی کرده ایم هر آنچه که درباره ی انواع ورق آلومینیوم نیاز است را بررسی کنیم.
ورق آلومینیوم چیست؟
ورق آلومینیومی حاصل نورد مواد آلومینیوم تحت فشار شدید است. ورقهای آلومینیوم در عین اینکه سبک هستند، آنقدر استحکام دارند که برای طیف وسیعی از کاربردها مورد استفاده قرار بگیرند.
قابلیت انعطاف پذیری بالای ورق آلومینیوم همراه با سهولت نصب و نگهداری باعث شده است که ورق آلومینیوم در میان محبوب ترین ورقهای فلزی قرار گیرد.
انواع مختلفی از پوششها را میتوان روی ورق آلومینیوم اعمال کرد که به وسیله ی آن مقاومت و دوام ورق آلومینیوم افزایش می یابد.
ورق آلومینیوم ویژگیهای سطحی مختلفی دارد. برخی از آنها صاف و یکنواخت هستند درحالیکه برخی دیگر خشن یا ناهموارند. انتخاب بافت صفحه آلومینیوم به منطقهی کاربرد آن بستگی دارد.
انواع مختلف ورق آلومینیوم
ورقهای آلومینیوم موجود در بازار یکسان نیستند. در لیست زیر انواع ورق آلومینیومی که در اشکال مختلف موجود هستند را به شما معرفی میکنیم:
ورق آلومینیومیآجدار
ورق آلومینیومی آجدار نوعی ورق با طرح شطرنجی است. از این ورقها به دلیل استحکام بالا به عنوان پوشش سطوح در قسمتهای مختلف، مثل پیاده روها و یا کف ماشین استفاده میشود.
ورق آلومینیوم کامپوزیت
این نوع ورق که به آنها به اختصار ACP نیز گفته میشود، در واقع ورقی است که روکش آن از آلومینیوم بوده و دارای هسته ای است که در بیشتر موارد از پلاستیک می باشد. این نوع ورق در عین حال که مقامت بالایی دارد، وزن بسیار پایینی دارد از این رو به گزینه ای مناسب برای استفاده به عنوان روکش خارجی تبدیل شده است. سبک بودن این نوع ورق، نصب و نگهداری آن را نیز آسان میکند.
ورق آلومینیوم آنادایز شده
در ورق آلومینیوم آنودایز شده یک لایه اکسید روی فلز تشکیل میشود که از آن در برابر عوامل خارجی مانند سایندگی محافظت میکند. همچنین به علت افزایش چسبندگی سطح آلومینیوم در صورت نیاز به رنگ شدن ورق آلومینیوم از این فرایند استفاده میشود.
هر کدام از این ورقها کاربرد خاصی دارند که باید قبل از خرید آن را شناسایی کنید.
این مقاله را نیز مطالعه نمایید : پنج نوع پوشش فلزی برای نمای ساختمان
خصوصیات ورق آلومینیوم
- انعطاف پذیری خوب در مقابل خم شدن و شکل پذیری مناسب
- ظاهری تمیز , زیبا , با سطحی براق و یکدست
- مقاومت بالا در مقابل خوردگی
- مقاومت بالا در مقابل زنگ زدگی و اکسیداسیون
- وزنی کم
- قیمت مناسب
- قابلیت رنگ پذیری خوب و یکنواخت
کاربردهای مهم ورقهای آلومینیوم
- صنعت حمل و نقل: ساخت خودرو پوسته جت
- مخازن سوخت هوا فضا
- مخازن نگه دارنده سوخت در دمای پایین
- ریلهای راه آهن
- صنایع نظامی
- ساخت لوازم خانگی:اجاق گاز و ….
- صنعت دارو سازی
- صنایع ساخت و ساز: استفاده در برخی از جا های ساختمان
تفاوت ورق و صفحات آلومینیوم
ورق آلومینیوم و صفحه آلومینیومی در اصل یکسان هستند. تنها تفاوت واقعی در ضخامت مربوطه است. هر ورق آلومینیومی ضخیم تر از فویل است اما از 6 میلی متر نازک تر است. این فرم به اشکال مختلفی از جمله صفحه الماس در می آید. ورق آلومینیومی به هر حالتی منبسط شده ، سوراخ شده و رنگ آمیزی می شود. صفحه آلومینیومی هر ورق آلومینیومی است که ضخامت آن از 6 میلی متر بیشتر است.
ورق آلومینیوم را از کجا بخریم؟
در آخر برای خرید و یا استعلام قیمت ورق آلومینیوم کامپوزیت می توان از طریق تماس با کارشناسان پرمیوم باند بهترین قیمت را با تخفیفات ویژه دریافت کنید. همچنین از طریق شماره تماس 989120318766+ می توانید مشاوره در خصوص خرید ورق کامپوزیت ارتباط برقرار نمایید .
جمع بندی
در این مقاله انواع ورق آلومینیوم و خواص و کاربرد های ورق آلومینیوم شرح داده شد. این مطالب در شناخت محصول بسیار کمک خواهند کرد. همانطور که اشاره شد، ورق ها طی مراحل نورد گرم و نورد سرد تولید می شوند تا به استحکام و مقاومت لازم در برابرخوردگی دست یابند. با مطالعه شرح انواع ورق آلومینیوم و کاربردهای آن می توان دریافت امروزه در همه صنایع، این محصول بسیار کاربردی است .
دیدگاهتان را بنویسید