از نمای کامپوزیت چه می دانید ؟【آشنایی بیشتر با ورق کامپوزیت】
چرا نمای آلومینیوم کامپوزیت خوب است؟
در پاسخ به سوال از نمای کامپوزیت چه می دانید ؟ ورق کامپوزیت را باید به عنوان یک از مصالحی که کاربرد زیادی برای نمای ساختمان دارد معرفی نمود.
ورق کامپوزیت آلومینیوم دارای ویژگی هایی می باشد
که برای استفاده در نمای ساختمان بسیار مورد استفبال قرار گرفته است.
وزن سبک آلومینیوم و انعطاف پذیری و بسیاری دیگر از مزایای آلومینیوم باعث شده است تا از الومینیوم برای نمای ساختمان استفاده شود.
درست است که آلومینیوم از نظر فنی برای استفاده در نمای ساختمان بسیار مناسب می باشد
ولی از نظر زیبایی نیز بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است.
می توان آلومینیوم را با بسیاری دیگر از مصالح زیبا ترکیب کرد تا نمایی زیبا برای ساختمان ایجاد شود.
با توجه به توضیحاتی که درباره نمای آلومینیومی ارائه شد هم اکنون نمای کامپوزیت تولید شده است که بخش اصلی آن را آلومینیوم تشکیل داده است.
نمای کامپوزیت برای نمای ساختمان علاوه بر اینکه بسیار کارامد می باشد
و زیبایی ویژه ای نیز به نمای ساختمان می دهد.
ساختار و مزایای نمای کامپوزیت
ورق کامپوزیت دارای دو لایه آلومینیومی می باشد که در بین آن ها از پلی اتیلن استفاده شده است.
این لایه های دیوار که از ضخامت های متنوعی تشکیل شده است
و همچنین می تواند رنگ های متنوعی نیز داشته باشد.
از مزایای نمای کامپوزیت می توان به مقاومت بالای نمای کامپوزیت در برابر بادهای شدید اشاره نمود
و در برابر انواع شرایط آب و هوایی مقاومت بالایی دارد.
از دیگر مزایای نمای کامپوزیت می توان به ضد آب بودن نمای کامپوزیت، عایق بودن آن در برابر سر و صدا، غیر آتش گیر بودن آن و برش ساده آن اشاره نمود.
قابلیت های نمای کامپوزیت
دلایل زیادی برای استفاده از نمای کامپوزیت وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره ای می کنیم.
وزن نمای کامپوزیت
از جمله قابلیت های نمای کامپوزیت می توان به سبک وزن بودن آن اشاره نمود. نمای کامپوزیت در هر متر مربع وزنی بین 5 تا 8 کیلوگرم دارد که در برابر دیگر مصالحی که برای نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد بسیار کم تر می باشد.
عایق بودن نمای کامپوزیت در برابر صدا
پشت ورقه های کامپوزیت در نمای کامپوزیت دارای فضای خالی می باشد که همین مورد باعث شده است تا نمای کامپوزیت در برابر صدا عایق خوبی محسوب شود.
انعطاف پذیری در نمای کامپوزیت
لبه های نمای کامپوزیت را به وسیله ابزار مناسب می توان تا 135 درجه زاویه دار نمود که این امکان برای بیشتر مصالح مانند سنگ و شیشه وجود ندارد.
رنگ در نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت می تواند دارای رنگ های زیبا و متنوعی باشد و با آخرین تکنولوژی ها زیباترین رنگ ها را بر روی نمای کامپوزیت ایجاد می نمایند. رنگ ها باید با کیفیتی بالا بر روی کامپوزیت ایجاد شوند تا در برابر انواع وضعیت جوی و آلودگی های صنعتی دچار خرابی نشوند.
مقاومت نمای کامپوزیت در برابر آتش سوزی و زلزله
احتمال کمی دارد تا این نوع از مصالح برای نمای ساختمان آتش بگیرد ولی اگر هم آتش بگیرد آلودگی برای محیط زیست ایجاد نمی کند. همچنین به دلیل این که نمای کامپوزیت به شکل ثابت به ساختمان متصل نمی شود در هنگام زلزله واکنش مناسبی در برابر زلزله از خود نشان می دهد و امکان ریزش نمای کامپوزیت در زمان زلزله بسیار پایین می خواهد آمد.
درک بهتر معنای نمای کامپوزیت ساختمان
هرگاه برای پوشش نهایی خود از ورقهای آلومینیومی بهره بردید، این بدان معناست که نمای شما، آلومینیوم کامپوزیت است. متریال کامپوزیت در حقیقت از پلاستیک فشرده و یک لایه نازک چند میلیمتری از فلز آلومینیوم ساخته شده است که در اکثر مواقع در ابعاد دلخواه به صورت کوچک یا بزرگ و به ضخامت ۴ میلیمتر تولید میشود. علت محبوبیت این متریال، کیفیت مناسب، عدم محدودیت در طراحی و اجرا و هم چنین طیف گستردهی رنگهای آن است؛ به گونهای که میتواند تمامی سلایق را راضی نگه دارد.
Comments (2)
[…] […]
[…] […]