آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت [قیمت نمای کامپوزیت چقدر است؟]
آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت
ورق آلومینویم کامپوزیت ، متریال جدیدی است که به تازگی مورد استفاده قرار گرفته است و ساختمانها با کاربردها و عناوین مختلف و متنوع را تحت پوشش قرار داده و نمای جدیدی به ساختمان و همچنین سیمای شهری بخشیده است.
از کاربرد های نمای کامپوزیت می توان به نمای ساختمان های مسکونی ، اداری ، تجاری ، جایگاه های سوخت و همچنین نمای داخلی ساختمان اشاره نمود .
استفاده از کامپوزیت در طراحی نما ساختمان :
همان طور که پیش تر در مطالب قبلی طراحی نما گفته شد، در طول سالهای گذشته متریال های مختلفی به بازار عرضه گردیده اند و طراحان به همین واسطه گزینه های فراوانی برای طراحی نما پیش روی خود می بینند. یکی از متریال هایی که چند سالی است در کشور موجود است و طرفداران فراوانی نیز دارد، ورق آلومینیم کامپوزیت است . ممکن است بسیاری از شما ندانید که کامپوزیت چیست و چه کاربردهایی دارد اما قطعا نماهای کامپوزیتی فراوانی را دیده اید.
طراحی نما کامپوزیت :
آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت برخلاف سایر مصالح مورد استفاده در نما سازی مانند سنگ ، سیمان سفید و … ؛ دارای پیچیدگی ها و شرایط اجرایی خاص خود می باشد .
بدین ترتیب که همانند طراحی و ساخت یک بنا ، مستلزم صرف وقت و فکر است تا نمایی مناسب، زیبا و قابل اجرا طراحی شود و پس از اجرا بدون عیب و نقص بصری و فنی باشد.
در این مقاله سعی شده است مراحل طراحی و اجرای این نوع مصالح بیان گردد ، هر چند اکثر مراحل طراحی موازی با هم پیش رفته و تقریبا تقدم و تاخری به طور دقیق نمی توان برای هیچ کدام از مراحل آن در نظر گرفت ولی برای دسته بندی و حفظ نظم و ترتیب و همچنین سهولت درک و آموزش مطالب ، مراحل براساس عنوان های مربوطه دسته بندی و ارائه شده اند .
این نکته حائز اهمیت است که همه موارد ذکر شده حاصل تجربه می باشد و هیچ التزامی برای تکرار صرف این روشها نیست ؛ چنانکه هر سازمان یا شرکت ویا هر طراحی ممکن است شیوه و اصول طراحی و جزئیات خاص خود را دارا باشد .
در طراحی نمای با استفاده از ورق آلومینیوم کامپوزیت باید به اجرایی بودن طرح توجه نمود . همچنین از مزیت های طراحی نما با کامپوزیت ، دست طراح در انتخاب رنگ کاملا باز می باشد .
و نکته مهم تر اینکه اگر طراح بخواهد از طرح های سی ان سی و یا خم و قوس استفاده نماید می تواند کاملا از ورق آلومینیوم کامپوزیت استفاده کند .
برای طراحی نمای ساختمان و همچنین مشاوره رایگان برای طراحی می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید .
طراحان ما می توانند با استفاده از بروز ترین متریال ها و جدیدترین متدهای طراحی ، نمای ساختمان شما را طراحی نمایند .
مراحل کار با آلومینیوم کامپوزیت به ترتیب زیر می باشد:
- طراحی
- نظارت
- اجرا
هر کدام از این موارد دارای مراحل خاص خود می باشند که در جای خود ذکر خواهند گردید.
طراحی نمای ساختمان با استفاده از ورق کامپوزیت :
طراحی نما کامپوزیت شامل قسمتهای زیر می باشد:
- طراحی نما
- طراحی و مدول بندی تایل های کامپوزیت
- طراحی زیر سازی نما
مرحله نظارت بر نمای ساختمان :
نظارت در اجرا نما کامپوزیت باید حتما توسط مهندس معماری انجام شود تا نقشه های اجرا ، زیرسازی و نصب ورق کامپوزیت به گروه اجرایی داده شود.
مرحله اجرا نمای کامپوزیت ساختمان :
اجرا نمای کامپوزیت به سه شیوه صورت می گیرد : هنگ و فیکس و استفاده از پروفیل آلومینیومی اچ و ال . که هر کدام از روش های اجرا مزایایی دارند . در اجرا ورق های کامپوزیت باید دقت لازم در خصوص نحوه اجرا با توجه به اقلیم منطقه ساختمان نمود .
قیمت اجرا نمای کامپوزیت :
احتمالا برای شما هم این سوال مطرح شده باشد که برای اجرا نمای کامپوزیت چقدر باید هزینه کنیم ؟
هزینه هایی که برای اجرا نمای کامپوزیت به طور کلی دارید شامل : ورق کامپوزیت ، قوطی آهنی برای زیرسازی ، هزینه دستمزد نصاب می باشد .
که قیمت ورق کامپوزیت را می توانید از لیست قیمت به روز به تاریخ 09 دی ماه 1402 مشاهده نمایید و قیمت قوطی آهنی را با توجه به قیمت روز آهن محاسبه کنید . و فقط هزینه دستمزد نصاب می ماند که آن هم بستگی به طرحی که قصد اجرا دارید ولی به طور کلی از مترمربع 250 هزار تومان شروع و تا 700 هزار تومان می باشد .
Comments (4)
[…] «این مقاله را نیز مطالعه نمایید : آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت» […]
[…] بیشتر بخوانید: آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت […]
[…] بیشتر بخوانید: آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت […]
[…] این مقاله را نیز مطالعه نمایید: آموزش طراحی نما آلومینیوم کامپوزیت […]