آشنایی با نمای کامپوزیت در ساختمان ها
در این مقاله سعی داریم آشنایی با نمای کامپوزیت در ساختمان ها را با شما به اشتراک بگذاریم :
نمای آلومینیوم کامپوزیت در مبحث ساختمان سازی و معماری یکی از مهم ترین مصالح بحساب می آید .
و همیشه تمرکز و دقت زیادی بروی استفاده از این مصالح در ساختمان سازی می شود.
در حال حاضر بغیر از ورق آلومینیوم کامپوزیت از مصالح گوناگونی در نمای ساختمان استفاده می شود
که می توان به انواع سنگ، سیمان، چوب، آجرنما و … اشاره کرد.
درک بهتر معنای نمای کامپوزیت ساختمان
هرگاه برای پوشش نهایی خود از ورقهای آلومینیومی بهره بردید، این بدان معناست که نمای شما، آلومینیوم کامپوزیت است. متریال کامپوزیت در حقیقت از پلاستیک فشرده و یک لایه نازک چند میلیمتری از فلز آلومینیوم ساخته شده است که در اکثر مواقع در ابعاد دلخواه به صورت کوچک یا بزرگ و به ضخامت ۴ میلیمتر تولید میشود. علت محبوبیت این متریال، کیفیت مناسب، عدم محدودیت در طراحی و اجرا و هم چنین طیف گستردهی رنگهای آن است؛ به گونهای که میتواند تمامی سلایق را راضی نگه دارد.
نمای آلومینیوم کامپوزیت
آشنایی با نمای کامپوزیت که یکی از جدیدترین نماهای موجود در صنعت ساختمان سازی می باشد
به دلیل زیبایی و مزایای بی شماری که دارد مورد توجه و علاقه بسیاری از ساختمان سازها قرار گرفته است.
مزایای نمای آلومینیوم کامپوزیت
نمای آلومینیوم کامپوزیت مزایایی از قبیل اجرای سریع، تنوع در رنگ، هزینه کم، وزن کم در برابر مقاومت بالا، مقاومت بالا در برابر خودرگی و عایق صوتی و حرارتی را در خود دارد
که هر کدام از نکات بسیار مهم در نقشه ریزی و طرح ریزی ساختمان هستند.
ورق آلومینیوم کامپوزیت در مقابل سرما و گرما کاملا مقاوم است و به دلیل سبکی و هزینه کم، بازسازی هر گونه نمای قدیمی را به زیباترین و جدیدترین نماهای مدرن امروزی براحتی امکان پذیر می کند.
ورق های آلومینیوم کامپوزیت در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید می شوند اما مدل های دکوراتیوی هم دارند که از طرح هایی مانند ورق کامپوزیت طرح چوب و یا طرح سنگ و یا طرح آجر می توان استفاده کرد . طرح و رنگ این پانل ها در برابر نور آفتاب، باران و سایر عوامل طبیعی ثابت هستند بنابراین می توان از آنها در شرایط آب و هوایی مختلف بدون هیچ مشکلی استفاده کرد.
نمای آلومینیوم کامپوزیت علاوه بر زیبایی مدرن، برخی از شاخصه های فیزیکی و شیمیایی را در خود دارد
که آنرا به بی رقیب ترین مصالح ساختمانی مبدل کرده است.
همانطور که گفتیم نمای آلومینیوم کامپوزیت بخاطر وزن کم و انعطاف پذیری بالایی که دارند در ساختمان های بلند و برج ها که انتقال و بالا بردن وسایل ساختمان یکی از معظلات بزرگ ساخت می باشد با استقبال بسیاری روبرو می شوند. در ادامه در شکل های زیر تعدادی از زیباترین مدل های نمای کامپوزیت در ساختمان ها و بناهای داخلی و خارجی مشاهده می کنید.
نحوه اجرای نمای کامپوزیت چگونه است؟
برای نحوه اجرای نمای کامپوزیت چندین روش مختلف وجود دارد که مهم ترین آنها روش هنگینگ یا همان hanging است. در اینجا قصد داریم تا به صورت خلاصه به آن اشاره کنیم. اولین مرحله مربوط به آماده سازی اتصالات مربوطه است. این کار برای اسکلت های بتنی و اسکلت های فلزی متفاوت بوده و روش خاص خود را خواهد داشت. برای این کار از اسکلت و سازه های موجود با استفاده از جوشکاری بهره گرفته می شود.
جوش قوطی فلزی اقدام بعدی دیگری است که برای اجرای نمای کامپوزیت انجام می دهند. در این مرحله باید براکت ها به قوطی ها جوش داده شوند. مرحله بعد در اجرای نمای کامپوزیت مربوط به نصب نبشی آلومینیومی بوده که باید به راکت فلزی بسته شوند. این نبشی ها نقش زیادی در تنظیم و عملکرد نمای کامپوزیت دارند. بنابراین باید به درستی نصب شوند.
نصب ناودانی ها یکی دیگر از مراحل اجرای نمای کامپوزیت بوده که جز مراحل اصلی نیز به شمار می رود. در اینجا با دو نوع ناودانی ریلی و ناودانی روبرو هستیم که هر کدام وظیفه خاص خود را دارند. ناودانی ریلی باید به نبشی آلومینیومی متصل شده و ناودانی بولت نیز به ناودانی ریلی متصل خواهد شد. با انجام برخی مراحل دیگر نصب نمای کامپوزیت به پایان می رسد. البته برای این کار روش های دیگری مانند روش فیکسینگ نیز وجود دارد.
دیدگاهتان را بنویسید